Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДЖЕНИФЕР АНИСТОН ПОЛИВЕНА КОФОМ УЉА: Откривено шта се глумици догодило (ВИДЕО)

На друштвеним мрежама настао је хаос када су сипливали кадрови на којима је се види као је Џенифер Анистон поливена кофом пуном уља

1722422495_Foto-Profimedia-Printscreen-Instagram-enews.jpg
Фото: Профимедиа, Принтсцреен/ Инстаграм - енеwс
Oglas

Глумица и звезда хит сткома "Пријатељи", Џенифер Анистон узнемирила је фанове када су се на друштвеним мрежама појавили кадрови на којима се види да је поливена кофом пуном црног уља. На спорним снимцима може се видети како Џенифер стоји на улицама Њујорка усред протеста, када неко из масе на њу изненада просипа кофу пуну црног уља.

Реакција бесне глумице биле је све само не блага, а њени разјарени фанови одмах су почели да остављају љутите коментаре на друштвеним мрежама.

Ипак, велико олакшање уследило је након што је откривено да овај догађај није стваран, већ је заправо реч о најновијем пројекту - у питању је снимање четврте сезоне серијала "Тхе Морнинг схоw".

У сцени која подсећа на протест, Анистон, која игра лик Алекс Леви, била је потпуно прекривена црном течношћу. Глумица је деловала бесно док су се статисти окретали од места изливања. Раније овог месеца, Анистон је потврдила да је продукција четврте сезоне серије почела, објавивши слику на којој позира са колегама Риз Витерспун и Тиг Нотаро у готово идентичним тексас одевним комбинацијама.

"Тхе Морнинг Схоw" који прати животе новинара на измишљеној станици "УБА" док се суочавају са личним и професионалним изазовима, постигао је велики успех од премијере 2019. године.

 

(Глоссy)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas