Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДЖЕНИФЕР АНИСТОН ПРОМЕНИЛА БОЈУ КОСЕ: Појавила се на црвеном тепиху и одушевила све присутне (ФОТО)

Џенифер Анистон променила боју косе, а хит нијанса и модерна верзија најпопуларније фризуре свих времена бришу бар 10 година.

1726653440_Foto-Profimedia-Dzenifer-Aniston-frizura.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Глумица Џенифер Анистон присуствовала је додели награда Еми за 2024. и имала нову нијансу плаве косе - која је више путераста него златна, а притом је њена тренутна фризура модерна интерпретација чувене фризуре "Рејчел", само са дужим слојевима и равнијим изгледом, стилизована четком и феном.

Уколико постоји особа на овој планети која може утицати на одлуке о лепоти многих жена, то је Џенифер Анистон. Због тога су многи полудели за њеном линијом производа за негу косе ЛолаВие, а притом годинама носе једну од најпопуларнијих фризура свих времена, „Рејчел“ - коју је носила глумећи Рејчел Грин у серији „Пријатељи“.

Захваљујући свом изгледу на црвеном тепиху на додели награда Еми 2024. инспирисаће многе да испробају нову плаву боју косе.

Звезда серије „Јутарњи шоу“, која је номинована за најбољу главну глумицу у драмској серији, стигла је на црвени тепих у уској, дугој, елегантној хаљини. Иако је одувек била плава, њена коса је сада више путераста него златна, што је вероватно дело њеног дугогодишњег колористе Криса Макмилана и у складу са највећим трендовима сезоне.

Ове сезоне се враћамо тамнијим коренима и путерастим крајевима - добро је знати да ови праменови не допиру до корена косе, како би се постигао природнији изглед осунчане косе. Џенифер Анистон такође носи модерну верзију легендарне „Рејчел” фризуре.

 

За разлику од боб дужине коју је носила током снимања серије, њена тренутна фризура има дуже слојеве и важно је да је стилизује четком и феном, у нешто равнију верзију легендарне фризуре.

Занимљив је и њен елегантни маникир - носила је класични француски маникир са танким белим врховима. А и шминка је имала безвремени додир, са беспрекорном подлогом, ружичастим уснама и лепршавим трепавицама.

(Мисс7.24сата.хр)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas