Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Душков живот нема смисла без мене":Јелена Карлеуша никад искрнеија о свом браку

Пошто сам ја дете разведених родитеља, просто сам алергична на пропаст институције породице, рекла је Карлеуша

1715608548_jk_27042024_0056.JPG
Пхото:АТА
Oglas

Поп дива Јелена Карлеуша поновно је јавно говорила о свом односу са супругом, бившим фудбалером Душком Тошићем.

Певачица је открила да је још у браку са њим, па навела разлоге због чега је то тако:

- И даље сам у браку. Ја сам та која држи ту заједницу јер желим да моје кћери када устану виде тату - рекла је за ТВ Прва Јелена.

Да подсетимо, певачица је о овој теми говорила и пре годину дана приликом гостовања на једној домаћој телевизији.

- Душко Тошић ме је изнервирао, па сам морала да га казним једним постом, али нисмо се развели. Папиролошки се нисмо развели и живимо у истој кући и даље. Специфични су односи, не знам како да се изразим, а да ме опет не позове његов адвокат. Тужно је то што уопште помињем његовог адвоката, али рећи ћу једну велику истину и ту ћу ставити тачку - истакла је поп дива, па додала:

- Душков живот нема смисла без мене. То је једна велика истина. Он не постоји без мене. Јако лепо са децом живимо и даље у наша четири зида. Мама и тата не функционишу, то је тужна прича сваког другог брачног пара у Србији. Брак као институција пропада првенствено због непоштовања мушкараца према жени, то је нажалост једна велика истина. Вечити сам оптимиста који се нада да ће та нека клетва, урок, црна магија да прође и да ће људи схватити грешке које чине. Генерално су жене у Србији тужне, лоши су нам мушкарци. Мушкарци су много девалвирали, не поштују и не воле жене на прави начин. Шта значи вређање једне жене каква год да је она - била је категорићна Карелуша..

Истом приликом је испричала и како је окончала први брак са бизнисменом Бојаном Карићем.

- На први брак сам ставила тачку јако лако. Сада су односи у кући нарушени и чекам да Душко схвати да сам ја богиња универзума и његова једина права љубав. Једноставно се не мирим са било каквом врстом неуспеха и пораза како пословно, тако и приватно. Пошто сам ја дете разведених родитеља просто сам алергична на пропаст институције породице. Сматрам да се пропаст породице заснива на ерозији мушкости у домаћем друштву. Ћеркама сам ситуацију објаснила управо овим речима. Децу васпитавам онако како треба свака ћерка да се васпита. Мајка је најдоминантнија фигура у животу сваке ћерке и најбитнија фигура и тако свако мушко или женско дете треба да се васпита. Када је реч о оцу, то је фигура која мора да постоји. То је један од разлога зашто мој брак са Душком траје и опстаје. Ја не желим да моја деца буду деца разведених родитеља - рекла је Карлеуша, а када је, после њеног интервјуа, реаговао Тошићев адвокат, певачица се огласила на свом Инстаграм профилу:

-  Тачно је да сам изјавила да живот мог мужа нема смисла без мене. Никада нисам изјавила да мом мужу не дам развод. Мој муж је слободан да у сваком моменту поднесе захтев за за развод брака. Он то, бар до сада, није урадио и нико му не брани. Најмање ја. Душко и ја живимо заједно са децом у истој кући - написала је она и додала:

- Прави мушкарци штите своје жене од непријатеља, не удружују се са њима против ње. На прошли Божић сам звала полицију, овај пут сам приморана на овакво обраћање. Ј...м ти мој Божић и мој живот - истакла је Карлеуша том приликом на свом Инстаграм профилу.

Ало 

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas