Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЧУВЕНА ПЕВАЧИЦА НАЈАВИЛА ДА ЋЕ У ПЕНЗИЈУ: "Осећам да је сада савршен тренутак"

Певачица Кајли Миног наговестила је планове за повлачење са сцене, тачније пензионисање, након што је објавила нови сингл "Мy Ох Мy".

1721800418_7c8038613192ef81d0111941637cc8049230ae90.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Према изворима блиским Миррор-у, Кајли (56) је признала да би могла да заврши своју каријеру у Лас Вегасу, слично Елвису Прислију који је своје последње дане провео управо тамо.

Понудили јој доживотни аранжман

"Понудили су ми тамо доживотну резиденцију," изјавила је она за Миррор, мислећи на Волтаире, део "Тхе Венетиан" ресорта, где је наступала од новембра 2023. до маја ове године.

Кајли је у четвртак објавила нови сингл и најавила могућност издавања албума и одласка на турнеју.

"Видећемо, можда ћу урадити класично и завршити у Лас Вегасу. Резиденција је била велики успех за дуговечност. Дух Волтаиреа је чист, аутентичан. Мој нови албум "Тенсион" говори о простору где се интимно и универзално спајају, а Волтаире представља управо то. Креативни тим је осмислио окружење у којем људи могу да устану и плешу за својим столовима и уживају у ноћи. Имала сам 20 наступа тамо. Било је бриљантно, наступи су постали све луђи. Било је онако како сам се надала. Био је то спој кабаре клуба из 70-их и Студија 54, људи су постали прилично дивљи," истакла је она своје наступе у Вегасу.

Продала више од 80 милиона албума

"Мy Ох Мy", је њен први нови материјал од објављивања албума "Тенсион" септембра 2023. годиине. Ове године је већ проглашена за Глобалну икону на БРИТ Аwардс, освојила је Греми за најбољу поп денс песму за сингл "Падам Падам", присуствовала ексклузивном Мет Гала догађају, завршила своју прву резиденцију у Лас Вегасу, наступала на WеХо Прајсу и објавила "Миднигхт Риде". Чини се превише за звезду која се ближи 60. години.

Аустралијска звезда је продала преко 80 милиона плоча широм света, има пет милијарди стримова и девет албума који су достигли број 1 у Великој Британији. Њене бројне награде укључују четири БРИТ награде, два Гремија и две МТВ награде. Кајли је једина женска уметница која је постигла албум број један и топ 10 синглове у пет узастопних деценија у Великој Британији.

Планира књигу о свом животу

Певачица планира да открије детаље своје каријере у музици, филму и телевизији у новој књизи. Мемоари ће обухватити њену музику, ТВ и филмске улоге, као и њен љубавни живот и сигурни су да ће изазвати велику пажњу међу издавачима.

"Кајли је на врхунцу каријере и сада осећа да је савршен тренутак да пише о свом животу и присети се неких успомена," рекао је извор близак певачици.

(Курир.рс/Срећна/Ј.М.)

 

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas