Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

БУКВАЛНО "ЗАПАЛИО" МРЕЖЕ: Појавила се реп верзије Ђоковићевог чувеног говора (ВИДЕО)

Када се пре пар дана Новак Ђоковић пласирао у четвртфинале Вимблдона, после меча одржао је чувени говор на рачун некултурне публике. Због тога, "Лакуууууу ноћ" и "Не можете ми ништа", још увек одзвањају друштвеним мрежама - препричавају се Новакове речи, а сада су почеле да добијају и музичке верзије, те поред недавног Новаковог кола насталог због његовог обраћања, корисници мреже Икс се забављају нумером Ем Си Хамера U Can’t Touch This која је подвучена речима најбољег тенисера на свету.

1720698406_492398_tan2024-06-0321001851-3_f.jpg
Фото: Танјуг/АП
Oglas

Изгледа да је говор Новак Ђоковић, после победе над Холгером Рунеом од 3:0 у сетовима, и даље тема број један како у страним медијима, тако и код нас. Као што је познато током меча Новак био на мети појединих навијача, те им је тада одговорио:

"Свим навијачима који су испоштовали и остали овде, велико хвала. А онима који су изабрали да не поштују игру и играче, желим лакуууууу ноћ", рекао је тада наш тенисер.

На коментар водитеља да се "нада да је то само било навијање за Рунеа а не непоштовање", Новак је реаговао. "Не, не прихватам то... На турнирима сам више од 20 година, знам све трикове. Фокусирам се на све оне који воле тенис, који цене играче и поштују их. Играо сам у много горој атмосфери од ове - верујте ми, не можете ми ништа".

U Can’t Touch This или ипак "не можете ми ништа"

Овакав храбар одговор је буквално "запалио" мреже, те су многи били имали шта да кажу поводом свега тога, а многи су били више него маштовити. Наиме, бројни корисници друштвених мреже, одређене делове Новаковог говора, посебно "You guys can't touch me" (енг. не можете ми ништа) су инегрисали у музичке хитове, а један од њих је и чувени хит деведесетих година, U Can’t Touch This, репера Ем Си Хамера (MC Hammer).

Сада, ову чувену нумеру са почетка деведесетих година могу да "потпишу" DJ Nole feat. MC Hammer како је навео један корисник.

(РТ)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas