Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

БИЛА ЈЕ У ВЕЗИ СА ОЖЕЊЕНИМ ФУДБАЛЕРОМ, ПА СЕ ПОСВАЂАЛА СА БРЕГОМ: Годинама били у сукобу, а сада му се јавно обратила (ФОТО)

Хрватска певачица је Горану Бреговићу послала јасну поруку

1724750183_Foto-Ataiamges.rs-A.A.-M.M.jpg
Фото: Атаимагес.рс/ А.А. М.М.
Oglas

Алка Вуица била прва певачица на просторима Хрватске која је увела етно стил у поп музику, каријеру је почела осамдесетих, али је деведесетих била на врхунцу славе. Својом појавом одмах је заинтригирала јавност, а нашироко се писало и ричало о њеном животу, посебно о сапутницима које је бирала.

Њена прва љубав је био бубњар групе "Сребрна крила" - Ади Караселимовић. Имала је 18 година, и упознала га је у клубу „Сцена“ и емоције су одмах плануле. Био је њена прва велика љубав и та веза је трајала четири године.

У Алкином животу су биле и извесне спекулације о забрањеним љубавима. Спекулисало се о њеној романси са заузетим политичарем, а након тога Алка је све изненадила признањем да су она и ожењени фудбалер били ванбрачној заједници.

Након што су раскинули упознаје Горана Бреговића и Бајагу. Медији су спекулисали да су они били њени љубавници. Бајага јој је чак посветио и две песме „Зажмури“ и „Са друге стране јастука“.

Као новинарка Алка Вуица дошла је у Сарајево осамдесетих година да за загребачки магазин “Полет” уради интервју са чланом из гупе “Бијело дугме”. Пре почетка разговора Бреговић јој је тада наводно рекао: “Ти ниси дошла због интервјуа, него ради удаје” и то је био почетак њихових јавних произивки. Тада су многи говорили да између њих постоји нека тајна веза, а убрзо јој је посветио и чувени хит “Педикулис пубис”, што са латинског превода значи стидне ваши, након чега дуго времена нису говорили.

Та времена су изгледа далеко иза њих. Алка је на Инстаграму објавила како се лудо проводила на концерту Бијелог дугмета, да би са Брегом сутрадан пила кафу и евоцирала успомене.

"Синоћ нас је Брега и Дугме вратило у прошло време, дивно време наше младости. Препуни емоција и утисака, јутрос смо уз кафу препричавали утиске са фантастичног концерта! Хвала, Брега! Било је дивно одрастати с тобом!", написала је Алка Вуица на Инстаграму из фотографије са Брегом.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas