Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Анђелина Џоли сва у црном на премијери свог новог филма: Појавио се и мушкарац за ког се сумња да јој је дечко (ФОТО)

Анђелина Џоли према наводима британских медија више није сама

1729424249_profimedia-0923821445.jpg
Фото: профимедиа
Oglas

Синоћ је за Анђелину Џоли било веома важно вече. Поводом њеног новог дугоочекиваног филма "Марија" организован је црвени тепих у Лондону, коме је присуствовала и сама глумица, а према писању британских медија њој се придружио и њен наводни дечко, Акала.

Глумица је дошла у потпуно црној комбинацији одеће. Носила је црне панталоне уз популарни прслук, док је преко обукла и сако ширег кроја.

Фото: профимедиа

Британски репер, Акала (40) такође је био у црној одећи, а за фотографе су позирали одвојено.

Фото: профимедиа

Анђелина и Акала су први пут изазвали гласине о романси у августу када су виђени заједно како напуштају њен хотел током Међународног филмског фестивала у Венецији.

Акала је прво стекао славу као репер пре него што је прешао у политички активизам..

Упркос спекулацијама око њеног љубавног живота, Анђелина је раније јасно ставила до знања да је врло опрезна када је у питању избор партнера. Претходно разговарајуц́и са Е! Вести, Анђелина је признала:

- Вец́ дуго сам сама - рекла је глумица раније за Е!.


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas