Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

АЛЕК БОЛДВИН СЕ ОГЛАСИО ПОСЛЕ ПРЕСУДЕ ЗА УБИСТВО: Глумац послао јасну поруку свима који су пратили процес (ФОТО)

Спор против чувеног глумца је коначно завршен и он је неизмерно срећан што је правда задовољена

1721035024_Foto-Profimedia-Alek-Boldvin-glumac.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Холивудски глумац Алек Болдвин био је предмет суђења у процесу који је вођен против њега након што је из пиштоља убио сниматељку Халину Хачинс. Она је преминула од задобијених повреда, а против глумца је покренут кривични поступак.

Након три године процес је коначно завршен, а судија из Новог Мексика је одбацио случај који се против Алека Болдвина водио због оптужбе за убиство из нехата.

Подршку у судници и током целог процеса Алеку је пружала супруга Хиларија Болдвин, а била је и критика на рачун пара за који су многи мислили да су све обманули.

Хиларија Болдвин била је уз супруга током читаве драме која се одвија још од 2021. године, а на доношењу коначне пресуде седела је одмах иза глумца.

Њену емотивну реакцију и сузе радоснице изазване срећном завршницом ове приче засенио је видео који је објавио Даилyмаил, на коме се јасно види како јога инструкторка и списатељица супругу шаље "тајне сигнале".

Након што је одлука донета њиховој срећи није било  краја, а сад је одлучио и Алек да се огласи на друштвеним мрежама и искаже своја осећања.

- Превише је људи који су ме подржали да бих им се сада свима захвалио. За све вас, никада нећете знати колико ценим вашу љубазност према мојој проодици - написао је глумац на свом Инстаграму.

Испод су се низале реакције људи који су веровали у његову невиности и који су једва дочекали да чују да је ослобођен оптужби и да ће моћи да настави нормалан живот. 

(Глоссy)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas