Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"АКО ЈА ПАДНЕМ, СВИ МОЈИ СУ ПАЛИ": Јана Тодоровић проговорила о огромној трагедији која се десила њеној породици

Јана Тодоровић ни после три године не може да се избори са великом тугом након трагедије која је задесила њу и њену породицу

1724231538_Foto-Ataimages.rs-A.A.-Jana-todoorvic.jpg
Фото: Атаимагес.рс/ А.А.
Oglas

Јана Тодоровић је позната као неко ко своју приватност воли да чува далеко од очију јавности, али певачица није могла да остане имуна након велике трагедије која ју је задесила.

Наиме, њен сестрић је изненада преминуо у својој 33. години, а Јана је сада проговорила о том најтежем периоду у животу.

Певачица је отворено признала да је од тог тренутка за њу и њене најближе наступио тежак период. Ипак, она је нагласила да константно тежи да се извуче из те ситуације и да пружа подршку, посебно својој сестри, а затим и остатку породице.

- Наравно да се деси као и у сваком послу да ми је некада свега преко главе. Дешава се да будем преуморна и од путовања, од људи, некада и од саме себе. Али је песма ту која побеђује у најтежим, али и у најлепшим моментима у животу. Мени су помогли песма и људи који долазе на моје наступе да ја будем данас то што јесам, да нисам психички пала после свега што се дешавало - рекла је она.

Јана признаје да је изненадни одлазак сестрића нешто са чим још увек нико из породице не може да се помири, али се она труди да уз посао превазилази тешке моменте.

- Ја некако знам да ако ја паднем, сви моји око мене су пали. У кући сам ја та стена која подиже и своју сестру и сестричину и ћерку. Моја ћерка је такође осетила ту највећу бол, ми смо били ван земље када се то десило са мојим сестрићем и она је све то са мојом сестром слушала и преживљавала. Ја морам да будем јака због свих њих.

Јана се кроз сузе присетила момента када је сазнала да јој је сестрић преминуо и додала да се после тога дуго питала зашто се то десило баш њеној породици.

- Био је здрав, прав дечко. Никада кафу није пио, не знам да ли је једном годишње узео пиво да попије, да не причам нешто дуго. Много ми је жао што више не смем да слушам музику коју сам волела да слушам, тада бих још више пала. Покушавам себи да објасним да су то судбине и да је то живот, дешавају се такве трагедије и другим људима, али сам се питала зашто баш нама то десило - закључила је Јана за Гранд.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas