Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Шта видети у Барселони?

Одлазак у Барселону може бити одлука која ће се донети у кратком року, а успешно реализовати као викенд тура са квалитетним излетима

1672393068_Foto-Shutterstock-barselona.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Првобитно је значајно донети одлуку о томе који вид превоза је адекватан за путовање из снова, које ће донети са собом садржајна искуства, низање успомена и упознавање невероватних предела.

Барселона је главни град истоимене покрајине и заједнице Каталоније и простире се на раскошној обали Медитерана, као један од главних економских, историјских и културних центара у Европи. Викенд путовање у Барселону сјајно је решење за прославу новогодишњих празника, али и туристичке излете ради упознавања знаменитости током читаве године. Многи туристи једном када посете овај град, поново се враћају са осмехом на лицу и теже да обиђу што више знаменитости које су светски представници културе, уметности, историје и савременог живота.

Атракције Барселоне које се не смеју пропустити на викенд путовању


Обожаваоци богатих садржаја и знаменитости сигурно ће уживати у сваком тренутку током боравка у Барселони. Право питање се односи на то шта видети у Барселони и како обићи многобројне атракције за свега два или неколико дана путовања. Европска метропола надалеко је позната по сјајним архитектонским утврђењима и грађевинама, као што је Саграда Фамилија која датира из 1882. године.

Гуељ Парк привлачи огроман број туриста својим дизајном неправилног облика, смештен на Ел Кармел Брду. Одличан панорамски преглед Барселоне добија се на самом Монжуик брду, чија висина надмашује 180 метара. Ту су још и Готска четврт из 14. века, споменик Кристоферу Колумбу и трг Каталоније, Каса Мила и Каса Батљо невероватног дизајна творца Гаудија, као и чувени музеј Пабла Пикаса.

Модеран дизајн града који привлачи туристе из целог света


Много тога популарног и атрактивног може се видети у Барселони, поред утврђења, грађевина историјског и културног значаја. У том погледу модерне градње, важно је поменути и чаробне огромне фонтане са специјалним ефектима и расветом, раскошне тргове, шеталишта и локале за феноменалан шопинг светски познатих комада одевних предмета и аксесоара.

За викенд туре одлично је одабрати изнајмљивање возила са возачем, како би се све знаменитости обишле, а током лета је обавезна посета сјајним Барселонета четири великим плажама. Такође, за обожаваоце фудбала, незаобилазан је и највећи европски фудбалски стадион клуба Барселона, изграђен 1958. године.

Како најлакше стићи до Барселоне и посетити атракције?


Поред главног и основног питања шта видети у Барселони, кључна дилема и јесте који вид превоза одабрати до овог светски познатог града. Најбоља опција која даје сигурност и поузданост, јесте изнајмљивање возила са возачем. Уколико се ради о викенд путовању у Барселону, услуга рентирања луксузног и поузданог аутомобила уз возача који ће у сваком тренутку поступати љубазно, професионално и искусно представља савршено решење. Било да је у питању одлазак на путовање појединаца или комплетне породице, раскошни, луксузни и увек поуздан возни парк обезбедиће услугу врхунског квалитета.

Изнајмљивање возила са возачем можда није лоше решење


Изнајмљивање возила са возачем врши се по цени која је на одличном нивоу у поређењу са бенефитима које пружа, а најчешће се израчунава према пређеном километру, сатима чекања, као и одабраној класи, типу и бренду аутомобила. Предност које даје рентирање возила уз возача огледа се у путовању без стреса и размишљања о управљању возилом, затим доступном паркинг месту и сналажењу у непознатим крајевима земље, региона и света. Битно је истаћи и да у случају изнајмљивања аутомобила, путници су опуштени током вожње, могу дремати и спавати, као и разгледати крајолике, док ће сви елементи безбедног доласка у Барселону, кретања по граду, као и излета у окружење бити поверени врхунским возачима из искусних и професионалних тимова.

Барселона је метропола која је препознатљива по огромном броју плата, музеја, паркова, тргова, плажа, као и шопинг центара, локалима за опуштање и сјајан ноћни провод. Идеалан викенд може се реализовати већ током новогодишњих и божићних празника, када се саветује изнајмљивање возила са возачем и одлазак у овај светски познат град по великом броју културних, историјских, уметничких и модерних знаменитости.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas