Како бисте припремали што лепша и разноврснија јела, потребно је да имате и одређене зачине
Како бисте припремили што укусније јело, потребно је да имате одговарајући прибор, али и креденац пун разних основних састојака, како бисте вашем јелу побољшали укус.
Прочитајте још: ИЗНЕНАДИТЕ ГОСТЕ! Домаће грицкалице које се лако припремају
Уколико на располагању имате ове састојке у кухињском ормарићу, моћићете више да експериментишете прилоком кувања. Зачини које свака кухиња треба да има су:
Морска и кухињска СО
Црни бибер у зрну
Млевени цимет
Мускатни орашчић
Пшенично брашно (тип 500)
Жути шећер
Маслиново уље
Бело винско сирће
Балзамико сирће
Меко брашно
Кукурузно и интегрално брашно
Ловоров лист
Сушени оригано
Алева паприка
Кари у праху
Суви квасац
Шећер у праху
Чили у праху
Кечап
Табаско
Интегрални пиринац
Овас
Мед
Поред зачина, потребно је да у вашем замрзивачу имате и неке од намирница попут грашка, бораније, Лиснатог теста, кора, морских плодова.
Прочитајте још: ТРИ једноставна доручка за бољу пробаву: Оброке које можете припремити дан раније
Уколико себе снабдете са свим овим намирница, верујемо да вам кување ни у једном моменту неће представљати проблем и да ћете уживати у чарима кулинарства.
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ