Спремање кајгане брзо и лако.
Јаја су намирница коју углавном бирамо за доручак. Могу да се прирпеме на различите начине, а верујемо да је кајгана многима једна од омиљених.
Рецепт за укусну кајгану
Како се припрема савршена кајгана? Знамо да је рецепт веома једноставан, али постоји неколико трикова за још бољи укус омиљеног доручка.
Прочитајте још: Зашто ПЕЧУРКЕ не треба да перемо пре спремања? Да ли и ви правите ову грешку?
Кулинари тврде да је главни проблем са кајганом што је често препржимо. Сматра се да није то права кајгана ако чак и мало порумени. Савршена кајгана треба да буде мекана и више кувана него печена истичу кувари.
Јаја увек пржите у тигању са нелепљивим премазом и употребљавајте пластични прибор како не бисте оштетили дно.
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ