Специјалитет као из ресторана, свињска кременадла у савршеном сосу којем нико не може одолети
Oglas
Потребно је:
300г свињског филеа
1 тиквица
Кашичица соли
1/2 часе црног вина
50г микса црвеног воћа
Кашика меда
Соја сос
Гранчица мајчине душице
Прстохват бибера
Припрема: Свињски филе очистити од жилица. У загрејаном тигању прво изгриловати танко исечене тиквице и посолити их. Испржити свињски филе.
Сос: У тигању помешати црно вино, микс црвеног воћа, мед, соја сос и мајчину душицу. Додати месо и све добро сјединити.
Свињски филе у сосу од црног вина сервирати са грилованим тиквицама. Ради декорације додати бибер и мајчину душицу.
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas