Уколико немате идеју шта да спремате данас испробајте ерецепт за овај здрав оброк
Босански лонац се прави са доста поврћа и свежег меса. Када правите овај ручак, имајте на уму да спремате нешто изузетно хранљиво за своју породицу и да се овај оброк може подгрејати и сутрадан:
Потребно је:
пар кромпира
шаргарепа
свеже паприке
парадајз
црни лук
празилук
црвени лук
бели лук
тиквица
мања главица купуса
свеже месо
со
бибер
суви зачин
зачинска паприка
свињска маст
Прочитајте још: Немогуће јој је одолети: Кекс торта са кафом спремљена по бака Јелиној рецептури (РЕЦЕПТ/ВИДЕО)
Припрема:
Најбоље би било да узмете земљани лонац. Добро га подмажите са машћу па у њега ставите следеће: лук, празилук, тиквице, шаргарепу, кромпир, папарику, парадајз, свеже месо, купус, зачине и све налијте са мало воде. Затворите и оставите да се кува око 3х. Промешајте, зачините по потреби и вратите у рерну на још пола сата. Уживајте!
БОНУС ВИДЕО:
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ