Глумица је открила до сад непознати рецепт за преукусну посластицу
Ивана Михић је позната по томе што већ годинама има извајано тело. Њен изглед сви хвале, а према мишљењу многих она је једна од најлепших глумица са ових простора.
Она никада није имала проблем са вишком килограма, а то је постигла захваљујући посебном начину исхране којег се придржава. Она избегава превише зачињену и брзу храну, а труди се да што више једе поврће.
Глумица се на свом Инстаграм профилу похвалила посластицом која је њен порок. У питању је колач од јабука са кришкама нектарина, који припрема њена мајка Вера Чукић.
Прочитајте још: Тежина се не враћа: Опра Винфри је помоћу овог јеловника смршала преко 20 килограма
Многи њени пратиоци су били заинтересовани за рецепт, па је глумица одлучила да открије на који начин се колач припрема.
Рецепт за Верин колач:
У пригодну посуду сипати:
3 шољице зејтина,
3 шољице млека,
3 шољице шећера,
3 јаја,
7 шољица брашна,
кашичицу соде бикарбоне,
5 нарендисаних јабука.
Све добро измешати и сипати у подмазан плех средње величине.
3 веће нектарине исећи на кришке као полумесец ( или кајсије, или шљиве, или вишње…) и поређати по смеши у плеху. Ставити у претходно загрејану рерну на 200 степени и пећи 35-40 минута на 180 степени. Када се колач испече и охлади, посути га ванилин шећером, исећи га на коцке и у сласт појести! З посебно задовољство колач може да се послужи и са куглом сладоледа од ваниле, док тањир може да се украси боровницама. Пријатно!
БОНУС ВИДЕО:
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ