Јаја су одлична као доручак или вечера, а многи воле омлет јер је једноставан и укусан.
Рецепт за омлед је добро познат: излупају се јаја и сипају у врео тигањ са мало уља.
Прочитајте још: Једина торта коју једу БАЛЕРИНЕ, стави се у рерну и ЗАБОРАВИ! (ФОТО)
Омлет ће бити неупоредиво укуснији уколико добије још један ноту која ће обогатити ово једноставно јело. Многи га припремају са сиром, парадајзом, паприком или луком. Међутим, уз нежан укус влашца ће постати прави спектакл на тањиру.
Савршен за доручак, одличан као вечера
Влашац је савршена замена за црни лук, јер има благ укус попут лука. У народу је познат као љутика или козији лук, а на северу Србије га називају на немачком - шнидлинг. Ситно исецкан влашац даје додану укус супи, а уколико се помеша са умућеним јајима добија се фантастичан омлет.
Део влашца се умеша са јајима, а део се сачува и свеж поспе по омлету.
Прочитајте још: Продавница је у башти, апотека је у шуми: Ови људи су потпуно ПРОМЕНИЛИ НАЧИН ЖИВОТА, а ово је прича о њима (ФОТО)
Омлет ће бити још укуснији уколико се у тигању, у ком се пекао, кратко пропржи чери парадајз.