Када сте последњи пут јели поховану пилетину?
Oglas
Потребно је:
- 600 г пилећег филеа
- со
- бибер
- кашика сенфа
- мешавина зачина
- 2 јајета
- шоља брашна
- шоља презли
- 300 г бораније
Прочитајте још: Посни ђувеч за оне који посте или држе дијету (ФОТО/ВИДЕО)
Припрема:
Пилетину танко исеците, па зачините по укусу (со, бибер, мешавина зачина). Додајте сенф, све добро сједините и ставите у фрижидер на сат времена. У међувремену кратко скувајте боранију у води, затим је посолите и пропржите на уљу. Сваки комад пилећег филеа уваљајте у брашно, умућена јаја, па у презле и пржите у загрејаном уљу. Послужите уз прилог од бораније и салату по жељи.
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas