Kada ste poslednji put jeli pohovanu piletinu?
Oglas
Potrebno je:
- 600 g pilećeg filea
- so
- biber
- kašika senfa
- mešavina začina
- 2 jajeta
- šolja brašna
- šolja prezli
- 300 g boranije
Pročitajte još: Posni đuveč za one koji poste ili drže dijetu (FOTO/VIDEO)
Priprema:
Piletinu tanko isecite, pa začinite po ukusu (so, biber, mešavina začina). Dodajte senf, sve dobro sjedinite i stavite u frižider na sat vremena. U međuvremenu kratko skuvajte boraniju u vodi, zatim je posolite i propržite na ulju. Svaki komad pilećeg filea uvaljajte u brašno, umućena jaja, pa u prezle i pržite u zagrejanom ulju. Poslužite uz prilog od boranije i salatu po želji.
Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas