Ако волизе лазање, али не желите пуно времена да проведете у кухињи, ово је сјајан рецепт за вас
Oglas
Ко још може да одоли лазањама? Веома су популарно јело на овим просторима - овожавају их све генерације. Доносимо вам једноставнији и бржи, а подједнако укусан рецепт за ово италијанско јело.
Састојци:
- 2 кашике уља
- 1 главица црног лука
- 2 чена белог лука
- 400 г млевеног меса
- 300 г кора за лазање
- 600 мл сока од парадајза
- 200 мл воде
- 200 мл пелата
- 150 г моцареле
- 150 г качкаваља
- со, бибер
Припрема:
- Исецкајте црни лук, па га добро продинстајте. Потом, када омекша, додајте уситњен бели лук, со, бибер и месо, па пропржите још неколико минута.
- У смесу додајте воду и сок од парадајза, па оставите да се крчка још 10-ак минута.
- Преко месо поређајте коре за лазање, па прелијте пелатом.
- Поклопите тигањ и оставите још 20-ак минута на ватри док се тестенина не скува.
- Када се све укрчка, изрендајте качкаваљ одозго.
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas