Ускоро пролази сезона кукурузу шећерцу, па имате још мало времена да уживате
Oglas
Касније креће сезона старог кукуруза који захтева више времена за припрему, али не можемо да оспоримо дас је и он укусан. Основна разлика између младог и старог кукуруза је у томе што се први брже кува у не треба му више од 10 минута.
Фантастичан трик за кукуруз који се кува на искљученом шпорету
Састојци:
- 2 кашике шец́ера
- 1 кашика лимуновог сока
- 6 кукуруза
Припрема:
У шерпу сипајте воду и оставите да прокључа. Затим додајте шећер и сок од лимуна, па мешајте док се шећер не истопи. Додајте очишћене кукурузе, па поклопите и искључите шпорет. Нека се тако кува неких 10 минута.
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas