Бројна јела се спремају са млевеним месом
Млевено месо се често користи у српској кухињи, а од њега можете да правите најразличитија јела, као што су ћуфте, мусака, штрудла... Није претерано скупо, а ни компликовано за припрему, а веома је уксуно и зато се многи одлучују управо за ову врсту меса. Ако сте решили да спремате јела од млевеног меса, као што су ћуфте и фаширане шницле, а желите да она буду укуснија, у наставку текста откријте цаке искусних руских домаћица. Овако припремљено млевено месо биће много сочније. Обавезно обратите и пажњу када купујете млевено месо, јер оно треба да садржи бар мало масноће.
Кромпир
Узмите један кромпир и изрендајте га. Затим додајте у млевено месо заједно са зачинима и осталим састојцима. Ово поврће ће ћуфте или фаширане учинити много укуснијим.
Вода
Ако не желите да додајете кромпир, јер нисте сигурни како ће утицати на укус, довољно је да сипате у смесу неколико кашика ледене воде и јело од млевеног меса биће сочније.
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ