Бака дели рецепт који спрема годинама, и један јој је од омиљених
Oglas
Потребно је:
500 гр кромпира
2 везе младог црног лука
1 већа шаргарепа
1 парадајз
4 кашике пиринча
уље
суви зачин
Припрема:
Кромпир очистити и исећи на тање кругове. Поредјати пола у дно подмазане тепсије. Преко поредјати шаргарепу и лук на кругове.
Фото: Бакина кухиња
Одозго мало кругова кромпира, а преко разбацати опран пиринач, па покрити кромпиром. Поређати кругове парадајза, или сипати 100 мл куваног парадајза.
Фото: Бакина кухиња
У 200 мл воде измешати суви зачин, и прелити кромпир. Прелити са уљем и пећи на 220 степени 40 минута. Уживајте у прелепом укусу!
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas