Baka deli recept koji sprema godinama, i jedan joj je od omiljenih
Oglas
Potrebno je:
500 gr krompira
2 veze mladog crnog luka
1 veća šargarepa
1 paradajz
4 kašike pirinča
ulje
suvi začin
Priprema:
Krompir očistiti i iseći na tanje krugove. Poredjati pola u dno podmazane tepsije. Preko poredjati šargarepu i luk na krugove.
Foto: Bakina kuhinja
Odozgo malo krugova krompira, a preko razbacati opran pirinač, pa pokriti krompirom. Poređati krugove paradajza, ili sipati 100 ml kuvanog paradajza.
Foto: Bakina kuhinja
U 200 ml vode izmešati suvi začin, i preliti krompir. Preliti sa uljem i peći na 220 stepeni 40 minuta. Uživajte u prelepom ukusu!
Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas