Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

СМРШАЈТЕ УЗ ЛУБЕНИЦУ: Пробајте петодневну дијету, а да при том не гладујете

Летња трпеза не може да се замисли без лубенице! Осим што је богата водом па освежава када су високе температуре, идеална је и за оне који желе да смршају.

1723105438_715066_shutterstock-1118279102_orig.jpg
Фото: Схуттерстоск
Oglas

Влакна којима лубеница обилује држаће вас ситим и спречити преједање. Међутим, иако је богата хранљивим материјама и садржи мало калорија (30 калорија у 100 г), лубеница има и високи гликемијски индекс. Због тога би дијабетичари, како кажу нутриционисти, требало да је избегавају.

Ако желите да скинете сало са стомака, а да при том не гладујете, пробајте петодневну дијету уз коју можете да смршате и до три килограма.

1. ДАН

Доручак: кришка лубенице, шоља кафе или зеленог чаја
Ручак: 150 г куване говедине, 150 г бареног пиринча, кришка лубенице
Вечера: 100 г свежег крављег сира, парче интегралног хлеба, кришка лубенице

2. ДАН

Доручак: кришка лубенице, шоља кафе или зеленог чаја
Ручак: 100 г куваних пилећих прса, парче хлеба, кришка лубенице
Вечера: 100 г гриловане рибе, 100 г бареног пиринча, две кришке лубенице

3. ДАН

Доручак: кришка лубенице, кришка тоста, шоља кафе или зеленог чаја
Ручак: 50 г тестенине са сосом од парадајза, три кришке лубенице
Вечера: салата од поврћа, 250 г лубенице

4. ДАН

Доручак: две кришке лубенице
Ручак: супа од броколија, парче хлеба, две кришке лубенице
Вечера: три средња кромпира печена у рерни, две кришке лубенице

5. ДАН

Доручак: три кришке лубенице
Ручак: 150 г куване говедине, 250 г лубенице
Вечера: парче хлеба, 100 г крављег сира, три кришке лубенице

(Информер)

 

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas