Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОТОПИТЕ СТОМАК ЗА 5 ДАНА: Никад бржи резултати!

Да ли имате проблем са вишком масти на стомаку? Стручњак верује да је петодневна дијета одличан начин да се изгуби тежина и подмлади организам.

1725369120_shutterstock_2442422987.jpg
Пхото:Схуттерстоцк
Oglas

Ако једноставно не можете да се решите сала на стомаку, дијета 5 дана' би могла бити одлична опција за вас - резултати долазе брзо, а процес је сигуран и добро осмишљен. Професор Валтер Лонго, директор Института за дуг живот, осмислио је занимљив и изузетно ефикасан концепт мршављења. То је 5-дневна дијета која нуди брзе и сигурне резултате мршављења. Открио је да одређене врсте исхране могу да активирају матичне ћелије и стимулишу регенерацију и подмлађивање више органа, чиме се смањује ризик од многих болести.

Његов препознатљиви дневни план оброка, у комбинацији са техникама практиковања повременог поста, показао је изванредне резултате у лабораторијским и клиничким испитивањима. Др Џејсон Фанг се слаже да пост није нешто на шта је наше тело навикло: "Наша тела су дизајнирана за гладовање, због чега имамо телесне масти.

Брза петодневна дијета (5Д дијета) има елементе поста, што је резултат смањеног броја калорија дозвољених током 5 дана. Ради се о томе да је првог дана дозвољено унети 1.100 калорија, а осталих дана само 800.

Поврће и нискокалорично воће су основа овог плана исхране, а током тих 5 дана се не препоручује интензивно вежбање. Наравно, дозвољено је лагано ходање, пилатес или јога.

Ово је пример јеловника за 5-дневну исхрану, а калоријски унос се мора прилагодити планираном.

Дан 1
Доручак: Смути од бобица (малине, боровнице, купине) са мешавином целера, краставца, пола авокада и једне урме.

Ручак: Кајгана са тофу сиром, спанаћ са авокадом, сервирано са киноом.

Вечера: Тиквице, броколи и шаргарепа на пари са сосом од ђумбира и кикирикија.

Дан 2
Доручак: Смути од спанаћа, зелених јабука, целера, краставца и мало лимуновог сока.

Ручак: Салата од киное са чери парадајзом, краставцем, авокадом и семенкама бундеве.

Вечера: Зачињено поврће кувано на пари (паприка, тиквице, печурке) са пиреом од шаргарепе.

Дан 3
Доручак: Смути од боровница, спанаћа, краставца, пола авокада и чиа семенки.

Ручак: Печурке на роштиљу са кинојом и салатом од свежег поврћа (зелена салата, парадајз, краставац).

Вечера: Прокељ и карфиол на пари са сосом од лимуна, белог лука и маслиновог уља.

Дан 4
Доручак: Смути од купине, зелена салата, целер, краставац и једна урма.

Ручак: Салата од спанаћа, авокада, орашастих плодова (ораси, бадеми) и чери парадајза.

Вечера: Динстано поврће (тиквице, патлиџан, печурке) са мисо пастом и сосом од ђумбира.

Дан 5
Доручак: Смути од малина, целера, краставца и сока од лимете.

Ручак: Салата од киное са печеним леблебијем, авокадом, спанаћем и маслинама.

Вечера: Кувано поврће (броколи, шаргарепа, тиквице) са сосом од ђумбира и кикирикија.

Сенса 

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas