Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

КАКО ЈЕ АДРИЈАНА ЛИМА СМРШАЛА? За њен режим исхране брину стручњаци

Пре ревија, у својим најбољим "анђеоским" данима она би следила режим "без чврсте хране", а онда, 12 сати пре ревије не би уносила ни течности

1728049557_1727424742_Foto-Profimedia-Adrijana-Lima.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

У свету у коме многе манекенке тврде да је њихова тајна лепоте само у томе што "пију пуно воде", али да воле "повремено да поједу хамбургер", освежавајуц́е је када неко попут Адријане Лиме упорно иступа јавно, ма колико је прозивали за то што се након рађања трећег детета није одмах сутрадан вратила у своју супер форму.

Адријана Лима, ветеран "анђео", пензионисала се још пре неколико година, стога није била у обавези да поврати своју XXС фигуру након порођаја, већ је бригу о свом здрављу и изгледу бринула дан за даном.

Тако је и дошла до резултата који њој очигледно највише одговарају, а сасвим нови изглед презентовала нам је на Недељи моде у Паризу, када се након шест година прошетала модном пистом.

Пре ревија, у својим најбољим "анђеоским" данима она би следила режим "без чврсте хране", а онда, 12 сати пре ревије не би уносила ни течности.

Њен редовни план тренинга увек је укључивао собни бицикл и вежбе на њему, бокс, прескакање вијаче, вежбе истезања.

Иако није сасвим познато које је мере сада предузела, претпоставља се да се вратила старом добром режиму о којем никада ни један једини детаљ није тајила.

Поред основних тренинга, Адријана редовно трчи. Вијачу чак носи са собом на одмор: заузима мало места у коферу, а користи од ње су огромне.

За Адријанин режим исхране брине неколико стручњака: дијетолог и стручњак за кинеску медицину. Они сваке недеље састављају посебан мени за Адријану, којег се труди да се придржава. На снимањима носи са собом термос торбу пуну припремљене хране. У њима се најчешће налазе салате, немасно месо, риба, воће и зелени смутији за ужину, док као прилоге преферира леблебије, смеђи пиринач и едамаме пасуљ.

(Она.рс/Елле)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas