Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

АДРИЈАНА ЛИМА СЕ ВРАТИЛА НА ПИСТУ: Нећете веровати како сада изгледа (ВИДЕО)

Годинама након што је прошли пут учествовала на некој модној ревији, бразилска манекенка је у 44. години, након рођења трећег детета и много борбе са самопоуздањем, поново прошетала пистом. И десио се, најблаже речено, спектакл!

1727424742_Foto-Profimedia-Adrijana-Lima.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

На актуелној Недељи моде у Паризу коначно је приказана жељно ишчекивана ревија модне куће Сцхиапарелли, на којој смо видели колекцију женске одеће за сезону пролеће/лето 2025.

Док се с највише пажње чекало да видимо шта је сада "закувао" генијални ум Данијела Роузберија, дизајнера који је на месту креативног директора чувеног бренда, много буке изазвао је и повратак бразилске манекенке Адријане Лиме на писту!

Некадашњи "Викторијин анђео" и једна од жена које су обележиле моделинг почетком 20. века прошетала је пистом у мини-хаљини на копчање, пругастом моделу у ретро стилу.

Адријана је самопоуздано ходала поред својих колегиница, као некада, шик издање је употпуњено шик ручном ташницом и минђушама од жутог злата.

 

Критике на рачун изгледа једне од најлепших икада

Адријана Лима је у последње време често била на мети негативних коментара јер не изгледа онако како је изгледала на почетку каријере, када је била тек тинејџерка.

Те гласине почеле су с њеном трећом трудноћом, почетком Адријаниних четрдесетих, а манекенки је замерано јер се угојила, па зато што је отекла у лицу, оптуживала је да је претерала с филерима и ботоксом и многи су коментарисали да је то крај њене каријере.

– Борим се да прихватим како моје тело изгледа сада – искрено је рекла за магазин Пеопле после порођаја. – Сваког дана морам да се подсећам – прихвати ко си, прихвати своје тело! Моје тело је сада у транзицији јер сам добила бебу, управо сам на свет донела нови живот. То је велики благослов.

Манекенка је истакла да мора да тренира сваки дан, али и да прихвати промене.

– Сваки дан се борим с тим. Сваки дан морам да подсећам себе да сам само човек. Имам понеке несигурности – признаје она.

Адријана Лима дуго није прошетала пистом, а последњи пут се то догодило 2022. године, када је учествовала на ревији Александера Венга Фортуне Цитy у Лос Анђелесу. Само два месеца раније Адријана је саопштила да чека своје треће дете, па се пред публиком појавила с трудничким стомачићем у хаљини с прорезима.

Недуго потом је са својим партнером Андреом Лемером добила сина Цијана, док са српским кошаркашем Марком Јарићем има ћерке Валентину и Сијену.

(Глоссy)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas