Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДИЈЕТА ВИКИ МИЉКОВИЋ: Помогла јој је да се отараси сувишних килограма веома брзо, а из исхране је избацила само једну намирницу

Дијета Вики Миљковић дала је одличне резултате

1717932075_5bfaf898f0840402863823c06c58c6d79361c587.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Вики Миљковић се пре неколико година решила никотинске зависности због чега се угојила неколико килограма, те је решила да своју линију доведе у ред.

Дијета Вики Миљковић без гладовања

Певачица и њен супруг редовно посте, а управо такав начин исхране њој највише и одговара и прија за њену линију.

“Ташке и ја редовно постимо. Најзгоднија сам баш када постим! “, рекла је једном приликом фолкерка и додала да редовно вежба, али да сада због заказаних наступа и приватних обавеза ипак не може да вежба онолико често колико би желела.

“Сада су почели наступи, па немам толико времена за тренирање, али се редовно крећем и то ми такође помаже да будем витка”, рекла је Вики за “Хит” којој је најтеже да се одрекне слаткиша.

“Много волим слаткише, а униште ме сваки пут кад претерам. Највише волим да једем домаће посластице – баклаве, торте и колаче, а све то је пуно шећера. Када се угојим, онда не једем ништа слатко два месеца и успем да смршам” искрена је била певачица која је највише смршала због стреса када јој је преминуо отац, а потом и мајка.

“Стрес доста утиче на моју килажу. Када ми је тата умро, спала сам на 48 килограма и тада сам била најмршавија. То ми је најтежи моменат у животу и тада нисам размишљала о храни, ма ни о чему”, прича Вики којој је прошле године преминула и мајка.

Певачица иначе када долази на снимање “Звезда Гранда” са собом носи храну које припрема по препоруци нутриционисте, а понесе и неко воће за ужину, а једном приликом је открила и како изгледају оброци које припрема.

Наиме, дијета Вики Миљковић на примеру једног дана изгледа тако да за доручак спреми паленту са јогуртом, за ручак углавном буде неко гриловано месо, а као прилог свежа салата, а за вечеру пилеће бело месо.

(Свет)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas