Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДИЈЕТА МАЈЕ БЕРОВИЋ: Придржава се два правила и једноставног режима који јој је увек давао невероватне резултате

После порођаја остао јој је вишак од око 5 кг којег се решила и сад само одржава линију и има савет злата вредан за све жене

1716892602_Foto-Ataimages.rs-Maja-Berovic-dijeta.jpg
Фото: Атаимагес.рс/ А.А.
Oglas

Певачица Маја Беровић једна је од најзгоднијих жена на домаћој музичкој сцени. Веома сексепилна, заводљива на сцени се понаша као да је на њој рођена, а њене заносне облине ретко ко може да не примети.

Иако је још од ране младости гледала да килажу држи у нормали, јер јој је била важно како изгледа, Маја је признала да је повремено варирала  неколико килограма доле, горе од своје идеалне телесне тежине. 

Будући да је недавно постала мама, Маја је након порођаја приметила  вишак од неких 5 кг. Иако је то често за многе жене занемарљива цифра она је по том питању перфекциониста. Није желела да полемише о томе, већ је одлучила да се баци на режим који је одмах дао резултате. 

- Смршала сам пет килограма, који су ми фалили да бих имала идеалну форму. У томе сам успела јер сам истрајна. Мој једини грех су слаткиши. Баш ми фале! Ипак, већ неколико месеци успешно одолевам да не поједем ништа слатко - каже Маја за Хит.

Она је тада такође открила и која је њена тајна витке линије. Како је признала рецепт за идеалну килажу је живот без шећера и свакодневно вежбање.

- Никад ми се није догодило да имам десет килограма вишка, јер знам када треба да станем док једем, али сам често ишла неколико килограма горе-доле. Зато сам изолацију искористила да се посветим себи. Осим специјалног режима исхране, вежбала сам много више - прича Беровићева, која сматра да је физичка активност кључна за мршављење и одржавање килаже.

- Тренирам сама код куће. Трудим се да то буде сваки дан. Некада ми полази за руком, некада не. Тренинг ми траје сат времена.

Кад је исхрана у питању Маја се радије одлучује за намирнице које нису црвено месо, тесто и слаткиши.

- На мом јеловнику има више протеина, а много мање угљених хидрата и намирница које се дуго варе. У последње време правим смутије од свежег воћа и поврћа, који ми много пријају - прича певачица, а на питање да ли је правилна исхрана веома скупа одговара:

- Најскупља је она која вас доведе до тога да се лоше осећате и угрозите здравље. Због тога је важно да људи вежбају и избаце нездраве намирнице. Ко не стигне да тренира, треба макар сваки дан да препешачи шест километара.

Маја објашњава због чега је њеним колегама, па и њој, тешко да одрже жељену килажу.

- Када сам наступала до пет ујутру, пре одласка у кревет организам ми је тражио да нешто поједем, јер се после концерта осећам као да сам одрадила јак тренинг. А то никако није здраво! Тако се поремети метаболизам и ружно изгледате. Сигурна сам да ту грешку више нећу понављати - каже певачица за "Хит".

Уколико желите да смршате Маја има проверен рецепт, а ово је пример јеловника за један дан. Ипак, свака особа је другачија и свака особа треба да се консултује са лекаром пре него што крене на било који режим исхране. 

Доручак: Смути од различитог воћа и поврћа.

Ручак: Месо и свеже салата или барено поврће.

Вечера: Смут од порврћа.

Трик савет: Пијте што више различитијих чајева и пијте много воде.

(Глоссy/ Хит)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas