Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

МАЈА БЕРОВИЋ КРСТИЛА СИНА: Певачица је за свог наследника имала посебну жељу

Маја Беровић јуче је крстила сина Лава у Храму Светог Саве, а потом са супругом организовала тим поводом весеље у једном престоничком ресторану.

1719224033_Foto-Ataimages.rs-M.M-A.A.jpg
Фото: Атаимагес.рс/ М.М, А.А
Oglas

Маја Беровић истакла је за домаће медије, да је њен наследник Лав активно дете, али и да га васпитава да буде скроман, јер је деци најбитнија љубав.

- Јако сам емотивна. Најлепши дан у мом животу био је кад се Лав родио, а ово је подједнако најлепши, пресрећна сам. Замало је било суза на крштењу, али суздржала сам се. лав је плакао за све. Сви људи који су дошли на крштење су имали лепе и посебне жеље, не бих некога издвајала - рекла је Маја, па додала:

- Ја сам свом сину пожелела, оно што свака мајка може да пожели, само да ми је жив и здрав. Још увек од нас није добио поклон, ми смо њему највећи поклон, он је пресрећан кад је са нама, не зна за поклоне. Није још кренуо у обданиште. Устајемо у 6, пола 7,7 и одмах креће акција, нема мажења много у кревету, чекања, одмах је игра, активан је. Одувек сам волела немирку децу, па сам таквог и добила. И ја сам била немирно дете, несташна сам била, све ме је занимало, нисам мировала и таква сам и дан данас.

Маја је открила и на који начин брине о сину.

- Васпитавам га да буде скроман, нема потребе за луксузом, деци је најбитнија љубав. За сада не планирамо проширење породице.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas