Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
РЕКОРД

"Ролс-Ројс" пише историју

Са 5.125 возила надмашена 2018. за невероватних 25 одсто

P90362675_highRes_ghost-zenith-collect.jpg
Oglas

Компанија "Ролс -Ројс"" испоручила је рекордан број аутомобила у 2019. , највише у својој 116 година дугој историји.

Аутомобили ове енглеске компаније, под управом немачког "БМВ" прошле године су усрећили чак 5.152 купца из више од 50 земаља света (један је продат и у Србији), што је раст од невероватних 25 одсто у односу на 2018.

Прочитајте још: БМВ улаже више од 30 милијарди евра до 2025!

- Овај резултат продаје је наставак успешне приче из претходне године. Док славимо овај податак о броју продатих возила помало смо и забринути због нашег кључног обећања купцима: да ћемо сачувати ексклузивитет. Јасно је да смо поносни на чињеницу да смо увећали продају за 25 одсто на годишњем нивоу - каже генерални директор "Ролс-Ројса" Торстен Милер - Захтеви из целог света за нашим СУВ возилом "кулинан" (представљен и на Сајму аутомобила у Београду), су највише допринели овом рекордном успеху.

Први човек компаније сматра да ће и у 2020. њихов први задатак бити да сачувају наслеђе,које подразумева врхунски квалитет и интегритет, али и да ће испунити и све захтевније жеље купаца широм планете.

Продаја "Ролс-Ројса" је расла широм света, а у компанији из Гудвуда су посебно задовољни чињеницом да је потражња расла и у њиховим традиционално, највећим тржиштима. Северна Америка је задржала статус највећег тржишта "Ролс-Ројса" и скоро сваки трећи аутомобил је испоручен на ово, кључно тржиште.


Друго место по потражњи за луксузним аутомобилима овог бренда држи Кина у стопу птраћена са Европском унијом. Одлични резултати постигнутио су и у Русији, Сингапуру, јапану, Аустралији, Катару и Кореји.

Прочитајте још: Да ли је водоник гориво будућности? Тојота је прешла шест пута од Земље до Месеца и назад и доказала да ЈЕСТЕ

Модел "фантом" је задржао орео најтраженијег модела компаније док је, у првој години откако се налази на тржишту "кулинан" надмашио и најоптимистичнија очекивања произвођача. Први светски супер-луксузни СУВ је посато најбрже продавани нови модел у историји "Ролс-Ројса". У новембру 2019. комплетирана је и "dark, Black Badge" породица са моделом " Cullinan Black Badge" тако да су верзије "Ghost", "Dawn" и "Wraith" variants добиле млађег брата који је, показало се, постигао пун погодак.

У 2019. бележи се и крај продукције  модела ""Ghost" али кажу у овој компанији, већ се зна када ће стићи наследник.


Овај модел је иначе, са 11 година дугим "животним циклусом" постао најпродаванији у целој историји марке.

Нови модел стићи ће средином 2020. после чак пет година развоја!

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas