Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НУМЕРОЛОЗИ ОТКРИВАЈУ: Шта КУЋНИ БРОЈ може рећи о вашој судбини?

Неки бројеви у себи могу носити негативну енергију и неуспех

1686676915_numerologija-kucni-broj.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ако је веровати нумерологији, чак и ваша адреса може да има утицај на судбину. Сазнајте да ли је ваш број куће или стана срећан или баксузан

Да бисте открили свој судбински, кућни број, помоћи ће вам нумерологија и све што треба да урадите је да број ваше куће, спрата и стана сведете на једноцифрен број.

Па рецимо, ако је број ваше зграде 14, живите на 10 спрату, у стану 67, рачуница би изгледала овако.

1+4+1+6+7=19=1+9=10, а 1+0=1, па је ваш судбински кућни број 1.

Ако живите у кући, дакле нисте на спрату и немате број стана, онда само саберите број из ваше адресе и њега сведите на једноцифрен број.

Па ако живите у кући која има број 43, 4+3=7, ваш број је 7.

Број 1

Овај број доноси својим укућанима ознаку индивидуалности и оригиналности. Они често имају бројне идеје, започињу нове пројекте, одлучују се на изазове - и то већином с великим успехом. Ипак, колико је са финансијског аспекта један добар број, он доноси мање среће у приватном животу, јер подстиче на усамљивање те критичност према другима. Такође, јединица доноси и неодлучност око важних животних одлука. Пожељно је уредити кућу у тоновима златне, наранџасте, маслинасто зелене како би се појачао позитиван, а умањио негативан утицај. Укућани би требало да пазе на свој вид и циркулацију.
 
Број 2

Овај број симболизује промене, па се зато из овог дома често људи селе и долазе нови. Укућанима је у њему ретко досадно, а лако се ствара атмосфера живописног породичног дома. Обично је врло једноставно место са дозом неуредности, а подстиче плодност и заљубљивање. Људи који у њој живе често раде од куће или доносе свој посао дома, а имају интерес за технологију, путовања, алтернативну медицину и астрологију. Због брзоплетости често доносе лоше пословне одлуке и морају кретати испочетка, ау односима могу бити превише зависни о другима. Како би појачали позитиван, а смањили негативан утицај броја на дом требали би га учинити што прозрачнијим - увести више светла и раскрчити непотребне ствари. Предлажу се тонови попут смеђе, сиве и беж. Укућани би требало да пазе на проблеме са плућима, кожом и стомак.
 

Број 3

Он је симбол ширења, обнова и побољшања. Људи који живе на овом броју често су перфекционисти, обично су љубазни, одани, с оптимистичним погледом на живот, али и уздржани. Имају истанчан смисао за хумор те чврсте ставове о слободи, религији и породици. Знају се понашати екстравагантно и да троше новац који немају, што им доноси финансијске проблеме. Често имају велику породицу, воле да уживају у пороцима и уопштено већ у средњој доби имају проблеме са здрављем. У њиховом су дому добродошли плави тонови те дрво како би се појачао повољан, а смањио негативан утицај броја. У животу би требало да се труде да буду што рационалнији и практичнији, а што се здравља тиче да одржавају нормалну телесну тежину, проверавају стање срца али и хормона.
 

Број 4

Овај број дома представља компликовано место за живот јер је симбол конфликта - Две супротстављене силе од којих се једна бори за стабилност, а друга за промену. У овом дому увек се нешто реновира, мења или купује, као да живи сопствени живот као и укућани. Уједно број два доноси својим становницима својеврсну осећајност, емпатију и духовност, па зраче великом харизмом. Сукоби темперамената у њој су врло чести. Овај број куће дефинитивно није за оне крхке и плашљиве, већ људе који су навикли да функционишу под стресом и испод нежније спољашњости имају велику унутрашњу снагу. Важно је да одреде приоритете у свом животу и не занемарују људе којима је истински стало до њих. Да би се смањио негативан, а подстакао позитиван утицај, у дому је добро имати пуно свећа, цвећа и украса од стакла. Укућани би требало да се чувају мигрена, депресивних мисли и проблема с кичмом.

Број 5

Овај број симболизује хармонију, повољне мисли и емоције. У овој је кући изражена друштвеност, њу се посећује, измењују информације и трачеви те пуно сме. Солидарност и стабилност су главни повољни утицаји броја пет, а укућани куће обично су успешни у приватно, ау средњој те каснијој доби иу пословном животу. Они своју срећу граде полако ис циљем, но све препреке могу превазићи ако се фокусирају на упоран рад. Лош аспект броја је непажљивост, на пример заборављање кључева, гашења пећи, пегле и сличних ствари, што резултира честим привременим неугодностима. Добар додатак који ће појачати позитиван, а умањити негативан утицај су предмети од метала. Од здравствених проблема, укућанима највише прети повишен притисак, али и проблеми с честим инфекцијама уха, грла и носа.
 

Број 6

Овај број симболизује одлучност, чврсти став и крајност. У њој је или складно место изразите тишине, или хаотичан дом с пуно вике и сталних промена. Исто тако, ово може бити дом интензивног раздора и одбојности међу укућанима или пак интензивне страствене љубави и искрене повезаности. Помало магичан, број шест делује тако да из људи извлачи крајње емоције, а добро делује на учење нових ствари и посвећеност хобијима попут кувања, фотографисања, бављења рачунарима или мајсторијама. У овом дому људи су изразито креативни. Да би појачали позитиван, а умањили негативан утицај броја добре су жуте и светло зелене нијансе, као и стварање великог удобног дневног боравка за окупљање. Укућани морају да пазе на здравље зуба и кости.

Број 7

Овај број симбол је сањарења, маште и бунта. Тако седмица призива пуно духовности својим укућанима, али и осећајности те рањивости. Понекад ће укућани имати проблема са одвајањем стварности од маште те ће се истицати својим ставовима који се не уклапају у мишљење већине. Према неким тумачењима, управо се у домовима под овим бројем најчешће догађају паранормалне приказе и друге необјашњиве ствари. Људи који живе у њој често се баве неком уметничком професијом, имају кућне љубимце те су велики перфекционисти. Заљубљиве су природе, а често остварују страствене, но конфликте односе. У послу им је срећа врло променљива. Требало би да се клоне претеривања с алкохолом, дуваном и уопштено свим врстама порока. Добро је дом опремити бројним детаљима у љубичастој боји која ће смањити негативан, а појачати позитиван утицај броја.
 

Број 8

Овај број симбол је поштовања, стабилности и снаге. Укућанима доноси добар углед, ауторитет, па чак и славу, али и велику одговорност коју често имају према другима. Труде се свима угодити, али с мером која не угрожава њихову добробит и то је нешто што науче тек у средњој животној доби. Због тога млађи укућани знају бити несрећни, али то је кратког века. Број 8 доноси и поштовање према традиционалним вредностима - породице, пријатељства, рада, љубави ... Упркос својој стабилности, у овом дому су неопходни чести поправци и укућани који га добро одржавају, иначе може доћи до проблема. Ентеријер је често у тамним бојама, а за појачавање позитивног утицаја добро је унети у дом пуно детаља и украса, попут слика и огледала. Највећи здравствени проблеми су лош имунитет, честе прехладе и упале бешике.
 

Број 9

Овај број симбол је великих подела, што се одражава и на физички изглед дома с пуно соба, различитим уређењем у свакој и пуно различитих темперамената који живе под истим кровом. Људима који у њему живе обично не недостаје иницијативе у животу, они знају шта желе и директно се труде то остварити. Могу на том путу прибећи разним лукавствима и преварама, јер они имају једно врло осебујно схватање људског морала. Ипак, то не значи да су лоши, већ изузетно сналажљиви. У послу су обично врло успешни, ау кућанској атмосфери често напети. Ипак, они су навикнути да живе под стресом те би им у другачијим околностима било досадно. У кући се често знају појављивати проблеми са грејањем, влагом и топлом водом. Укућани се морају припазити љубавних проблема који им могу донети депресију, а иначе су доброг здравља. Да би појачали добар, а смањили лош утицај броја добро је целу кућу повезати у јединствену целину са белим зидовима и детаљима свуда.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas