Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

Викенд хороскоп од 25. до 27. октобра 2024: Кога чега путовање, а ко упознаје сродну душу

Викенд хороскоп за период од 25. до 27. октобра 2024. открива колико су сваком знаку Зодијака звезде наклоњене и које су то ствари на којима треба да пораде на пољу љубави и породице, а шта се препоручује за здравље и лични развој.

1729840341_shutterstock_2303873461-3-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ован

Викенд хороскоп за период од 25. до 27. октобра 2024. саветује да би требало да постављате себи тешке професионалне задатке - ионако нећете моћи да постигнете циљ, па је препоручљиво да се фокусирате на мале, по могућности свакодневне ствари. Слободне дане започињете преуморни, а већ у суботу ћете бити полетни и орни за активности и забаву. Партнер ће бити расположен за романтичан викенд. Водите рачуна о здрављу.

Бик

Не вреди разјашњавати однос са блиском особом: наизглед миран разговор врло брзо ће се претворити у оно што се назива обрачун. Треба да будете што пажљивији са речима, а посебно са мислима које се ових дана могу материјализовати. Имате могућност да остварите стари сан. Док чекате да бајка постане стварност, уживаћете у лепим тренуцима с партнером, предвиђа викенд хороскоп од 25. до 27. октобра 2024. 

Близанци

Викенд хороскоп за период од 25. до 27. октобра предвиђа да ћете на најбољи могући начин искористити слободне дане. Непожељно је пуштати близу себе особу која ће у овом тренутку опсесивно покушавати да вас упозна – комуникација са њом неће вам донети ништа добро, па је боље да је избегавате. Имаћете лепо породично окупљање. Пожелећете да да промените нешто у свом дому. Обратите пажњу на колена.

Рак

Викенд хороскоп за период од 25. до 27. октобра предвиђа да не треба да се устручавате само од лоших дела и речи, већ и од лоших мисли. Ако некоме пожелите лоше, вратиће вам се брзо, и то у много већој мери, а то је, разуме се, веома непријатно. Један пријатељ ће вам затражити већу поозајмицу, што вам неће бити право. Партнер ће бити љубоморан без разлога. Пробајте да се одморите и освежите.

Лав

Ово није најбоље време за финансијске трансакције јер постоји велика вероватноћа да бисте могли да изгубите неке вредности јурећи профит. Сва срећа па је крај недеље. Имате позив на забаву, али нећете се лако одазвати, каже викенд хороскоп од 25. до 27. октобра 2024. Савет је да слушате интуицију, то ће вам помоћи да донесете важне закључке за будућност у вези са некретнином или имовином. Лепа ствар је ваша искрена и топла љубав.

Девица

Са слабостима, које ће се ових дана посебно снажно испољити, треба се борити не допуштајући им да харају: ако их пустите, касније ћете се кајати, али нећете моћи ништа да промените, предвиђа викенд хороскоп од 25. до 27. октобра 2024. Треба да се концентришете на свој лични живот, поготово што ће имати све шансе да се он и сада и у будућности развија на најбољи начин. Везе које почињу имају све шансе да прерасту у брак, чија ће основа бити не само љубав и страст, већ и заједнички интереси.

Вага

Колико год да бисте желели да се мешате у сукоб вама блиских људи, то не треба да радите: нећете успети да их помирите, упркос таленту и смислу за дипломатију. Сасвим је могуће да се посвађате са обе стране. Дани ће вам пролазити споро, одмараћете се и разрађивати своју пословну идеју. Не порпустите све могућности за одмор и уживање у љубави. Партнер вас је жељан, каже викенд хороскопод 25. до 27. октобра 2024.

Шкорпија

Викенд хороскоп за период од 25. до 27. октобра 2024. предвиђа да ни у једној животној ситуацији не треба да укључујете људе око себе у решавање важних професионалних и личних питања. Савети других људи вам неће помоћи, па се ослоните само на себе. Покушајте да поразговарате с партнером и изнесите му све сумње, реците шта вас мучи. Вредело би да изађете из града у природу. Пуни сте стреса.

Стрелац

Последњег дана радне недеље имаћете утисак да сте били у руднику. Ментално сте исцрпљени. Рођаци и чланови породице могу вас јако изнервирати, али не треба превише емотивно реаговати на њихове речи и поступке, иначе је сукоб неизбежан. С партером је могућ краћи излет и ваша авантура. Продубићете и учврстити вашу везу, предвиђа викенд хороскоп од 25. до 27. октобра 2024.

Јарац

Веома је важно да будете што пажљивији о томе шта говорите: неопрезне речи касније могу скупо да вас коштају. Ових дана је лако увредити особу од које вам све много зависи на послу. Није вам лако, али нећете ништа променити ако се нервирате. Позовите партнера у излазак, на концерт или у шетњу, потребно вам је мало осаме. Пробајте да се наспавате, саветује викенд хороскоп од 25. до 27. октобра 2024.

Водолија

Према викенд хороскопу од 25. до 27. октобра 2024, умор који можда осећате ових дана није везан само за велику количину посла којим сте се у последње време оптеретили, већ и за пад имунитета. Покушајте да пронађете начине да га подигнете. Парнер има једно изнанађење за вас, али ви сте јако незадовољни финансијском ситуацијом. Пробајте да се не нервирате око новца. Водите рачуна о хроничној болести.

Рибе

Непожељно је разговарати искрено са људима које не познајете добро, али ви ових дана не можете искрено разговарати чак ни са вољенима. Нема гаранције да ће разумети оно што имате да им кажете. Партнер је веома расположен да се коначно договорите око заједничког живота. Пробајте да се крећете ових дана, физичка активност вам је неопходна, саветује викенд хороскоп за период од 25. до 27. октобра 2024.

(Сенса)

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas