Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Викенд хороскоп од 13. до 15. септембра 2024: Јарац ће имати великих љубавних проблема

Сазнајте шта су вам звезде намениле овог викенда, колико ћете среће имати у периоду од 13. до 15. септембра 2024!

1726219631_shutterstock_2141763183.jpg
Пхото:Схуттерстоцк
Oglas

Викенд хороскоп за период од 13. до 15. септембра 2024. откива колико су сваком знаку Зодијака звезде наклоњене и које су то ствари на којима треба да пораде на пољу љубави и породице, а шта се препоручује за здравље и лични развој.

Ован


Викенд хороскоп за период од 13. до 15. септембра 2024. предвиђа да ћете бити толико оптерећени и исцрпљени до те мере да ц́ете једва дочекати петак. А онда почиње забава и добар провод. Било да идете у биоскоп с дргарицом или на излет с породицом, партнером или пријатељима, ојачаћете везе и феноменално се провести. Савет је да се одморите и опустите.

Бик


Недељу завршавате тако што ћете бити унапређени на послу. Поделите своју срец́у са вољенима. У суботу уопште нец́ете бити своји, потребно вам је више одмора, у супротном ц́ете ускоро посустати на свим пољима и почети да правите грешке. Будите одговорни према свом здрављу, саветује викенд хороскоп од 13. до 15. септембра 2024.

Близанци


Професионално нец́ете бити стабилни као обично. Можда ц́ете имати неки проблем у послу. Забринути сте због нечега на шта не можете да утичете. Али не можете да престанете да бринете о ситницама. Овог викенда ћете послушати савете и бригу оставити за понедељак. Крените у теретану, саветује викенд хороскоп од 13. до 15. септембра 2024. И добро се одморите.

Рак


Викенд хороскоп за период од 13. до 15. септембра 2024. предвиђа да ћете у петак добити бонус, неочекивани новац или неки други подстицај. Можда ћете добити поклон од породице. Избегавајте да будете емоционално повеђени и покажите поверење само онима које заиста заслужујете. Љубавници ц́е уживати. Одлазак у природу би вам пријао.

Лав


У петак ћете се осец́ати усамљено јер нико нец́е бити ту да чује ваше мисли. Немојте се осец́ати лоше због тога, већ искористите то као прилику да проведете неко време са собом. Имаћете једну веома непријатну ситуацију са познаником или колегом. Саберите се, обуците нешто лепо и успоставите дубоку хемију са својим партнером, саветује викенд хороскоп од 13. до 15. септембра 2024.

Девица


Живот вам је у последње време био изазован, а петак 13. ће додатно појачати осећај притиска. Један старији пријатељ тажиће вам савет о једној деликатној ствари. Покушајте да му пружите подршку. Стоји вам један важан позив и могуће је да ћете ићи на лепу забаву. Пазите шта једете и крећите се, саветује викенд хороскоп од 13. до 15. септембра 2024.

Вага


Петак 13. је дан када ћете засијати и бити на искушењу. Изаћи ћете коначно из лоше фазе на послу и престати да улажете много времена у небитне ствари. Боље је да се посветите хобијма и ономе према чему гајите страст. Партнер ће вас данас изненадити. Водите рачуна о здрављу, посебно пазите шта једете, саветује викенд хороскопод 13. до 15. септембра 2024.

Шкорпија


Викенд хороскоп за период од 13. до 15. септембра 2024. предвиђа да ћете бити узнемирени због расправе са чланом породице. Позваћете посебну особу у свој дом и лепо се провести. Мучиће вас неки здравствени проблеми, па се саветује да се консултујете са лекаром. Избегавајте напрезање и одржавајте дистанцу у стресним ситуацијама.

Стрелац


На послу ћете научити нешто ново у петак и отићи на паузу задовољни. Покушајте да елиминишете фактор ега из свог љубавног живота и све ц́е се одвијати прилично глатко. После напорне недеље коначно ћете моћи да се опустите. То не значи да треба да останете у кревету и стално гледате ТВ... Повежите се са стварима око себе, боље ц́ете се осец́ати, саветује викенд хороскоп од 13. до 15. септембра 2024.

Јарац


Викенд започињете емоционално интензивним петком 13, с Месецом у вашем знаку, што значи суочавање с дубоким осећањима која излазе на површину. Дубље ћете се повезати са својим унутрашњим потребама. Веома сте исхитрени, пс чак и када водите дијалог, заправо не слушате већ прекидате партнера и колеге. Допустите им да кажу шта им је на срцу, саветује викенд хороскоп од 13. до 15. септембраа 2024.

Водолија


Према викенд хороскопу од 13. до 15. септембра 2024, имате велика очекивања од партнера, али када треба да ви да допринесете побољшању односа, одједном сте затрпани обавезама и тражите изговоре. Зато ситуација међу вама није баш добра, а ни овог викенда неће бити позитивних помака у љубави. Позовите Чувајте здравље.

Рибе


Дочекали сте петак и одахнули сте. Престаните да одуговлачите и искористите слободно време да подигнете вашу везу на вишиу ниво. Можда се осећате преплављено, али истовремено оснажено да препознате своју унутрашњу мудрост. Ви и партнер улудо траћите време, обоје морате хитно нешто да промените. Посветите се себи, каже викенд хороскоп за период од 13. до 15. септембра 2024.

Сенса 

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas