Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Вечерас долази МЛАД МЕСЕЦ У РАКУ: Доноси велику енергију, а ево шта то значи за сваки хороскопски знак

Лунарне фазе увек најављују животне промене које могу да промене ток судбине, а управо нам то доноси млад Месец у Раку, који излази вечерас, 5. јула.

1720169757_shutterstock_1702008364-2-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Овај астролошки догађај обећава нов талас позитивне енергије, који фаворизује оптимистичан приступ и јачање односа са блиским особама, а космички транзити у понедељак, 8. јула, додатно ће појачати емоције.

Астролози нам саветују да пажљиво ослушкујемо поруке срца и нашу интуицију и пружимо подршку најмилијима како бисмо остварили лични раст. Неким знацима хороскопа смеши се и повећање прихода.

Ован

Са овим младим Месецом, који пада у вашу матичну зону, жудећете за више времена да се повежете са својим најближима. Укључивањем тог квалитетног времена, у свој генерално заузет распоред, осећаћете се повезаније и сигурније у садашњем тренутку и временима која долазе.

Важно је напоменути да овај сектор такође надгледа ваш унутрашњи свет и емоције. Зато одвајање времена за усклађивање са потребама вашег срца (можда давањем приоритета саморефлексивним активностима као што су медитација, или вођење дневника), такође може поставити основу за исцељење и самосвест. У понедељак, 8. јула, гласник Меркур у вашој зони самоизражавања, формира секстил са Јупитером у вашем сектору комуникације. Отварање пред вољенима о ономе што сте открили, могло би вам помоћи да се осећате цењено и подржано.

Бик

Са овим младим Месецом, који пада у вашу зону комуникације, жудећете за приликама за учење и више времена које ћете провести са пријатељима. Ваша церебрална енергија је сада појачана, што значи да бисте могли да јурите по граду и обављати обавезе које сте зацртали.

Читатаћете мејлове, често телефонирати, или се само забављати слањем порука свом најбољем пријатељу. Без обзира на све, сва ова ужурбана комуникација чини да се осећате стимулисано и спремно за све што следи.

Дајте све од себе да будете отвореног ума, јер Венера у секстилу са Ураном у вашем знаку, у понедељак 8. јула, такође подстиче вашу креативност!

Близанци

Млад Месец активира вашу зону новца, што значи да је ово савршено доба године да разјасните своје жеље везане за приходе и осмислите приступ, корак по корак, како бисте их остварили. Можда ћете бити у искушењу да прикупите све информације пре него што направите први корак.

То је свакако мудро, али добра је идеја и да слушате своје срце и прилагодите се својој интуицији, пре него што направите било какве смеле потезе. У понедељак, 8. јула, гласник Меркур у вашој комуникационој зони формира секстил са Јупитером у вашем знаку, а разговор о вашем предложеном плану, са пријатељем или колегом, чини га стварним!

Рак

Добродошли у свој годишњи млад Месец, током којег можете размислити о томе колико сте давали приоритет себи и водили рачуна о свом унутрашњем осећају самопоуздања, идентитету и ставовима. Можда жудите за неком врстом преображења – било да се ради о преиспитивању вашег присуства на друштвеним мрежама, или освежавању ваше биографије.

Улагање труда у ове ствари свакако ће вам бити од користи. Укратко, желећете да будете сигурни да је начин на који се представљате свету, у складу са оним ко заиста јесте. У понедељак, 8. јула, када Венера у вашем знаку уђе у секстил са Ураном у вашој друштвеној зони, пријатељи и колеге би могли поздравити ваше напоре да сами кренете.

Лав

Овај млад Месец пада у вашу зону духовности, чинећи овај тренутак важнијим за унутрашњи рад и неговање вашег менталног стања, него за трчање према спољним циљевима. Међутим, напор да се посветите раду на себи није ни за какву критику, а што сте спремнији да учините оно што је најбоље за своје ментално здравље, то ће награда бити већа.

У понедељак, 8. јула, Меркур у секстилу са вашим знаком доноси срећу Јупитеру у вашем сектору дугорочних жеља. Зато бисте могли имати тренутак инспирације о томе како најбоље остварити велике жеље.

Девица

Пошто пада у ваш сектор друштва и пријатељства, овај млад Месец може изазвати осећања да желите да будете део нечега већег и утицајнијег, од ваших личних циљева. Повежите се са пријатељима, или колегама истомишљеницима да бисте дали подстицај заједничким намерама. Ваши заједнички напори сада могу бити истински просветљујући и испуњавајући.

А када ваш владар, Меркур, у вашој зони духовности формира секстил са Јупитером, у вашем сектору каријере, у понедељак, 8. јула, ваши напори да слушате и верујете свом унутрашњем гласу, могли би да доведу до заслуженог признања на послу.

Вага

Овај млад Месец пада у вашу зону каријере, што га чини једним од најбољих у години за ваш најамбициознији професионални план. Ако сте желели да закорачите на лидерску позицију, преузети више одговорности, или разговарати са надређенима како да унапредите своју каријеру, чак и мали корак у том правцу сада може довести до респектабилних резултата.

У понедељак, 8. јула, ваш владар, шармантна Венера, у зони ваше каријере формира секстил са Ураном, у вашем сектору заједничких ресурса. Прихватање неконвенционалног пута ка успеху могло би на крају да повећа вашу сигурност.

Шкорпија

Овај млад Месец пада у вашу зону учења и авантуре, што значи да ће ваша жеља да доживите искуство које вам отвара очи, или да продрмате вашу типичну рутину, бити изузетно јака. Ви сте генерално створење навике, наравно, али тренутно сте немирни и желите да раширите крила.

Можда желите да путујете, или проширите своје образовање и инстинктивно знате да ваше авантуре воде ка личном расту! У понедељак, 8. јула, гласник Меркур у вашој зони каријере, улази у секстил са Јупитером у вашем сектору заједничких ресурса.

Зато је планирање будуц́ности, посебно у погледу вашег професионалног пута, не само добро, вец́ би могло да доведе до заслуженог позитивног исхода .

Стрелац

Уласком у вашу зону интимности, овај млад Месец вас подстиче да водите рачуна о својим најближим емоционалним везама. Ако додирујете вољену особу отвореног срца, или истражујете дубоко усађене емоције, током интимног разговора са другом значајном особом у вашем животу, свакако може учинити да се осећате рањиво.

Међутим, истовремено поставља узбудљивији и искренији тон у вашој вези. Ово искуство би могло створити осећај појачаног унутрашњег мира и сигурности.

Захваљујуц́и Меркуру у вашем сектору авантура, који ствара секстил са Јупитером у вашој зони партнерства, у понедељак, 8. јула, повец́ање поверења сигурно ће побољшати ваше интимне односе.

Јарац

Са овим младим Месецом који пада у ваш сектор партнерства, имаћете више времена да проведете интимније тренутке са вољенима, пријатељима и колегама, него иначе. Ако постоји неки емоционални проблем који сте желели да решите, ово је савршено време да покушате да пронађете заједнички језик и хармонију.

Кључно је да поделите оно што вам је заиста на срцу и да слушате шта друга особа осећа. Захваљујући секстилу романтичне Венере и Урана, који доноси пробој у вашу зону самоизражавања у понедељак, 8. јула, лакше бисте могли да прихватите иновативни приступ старом обрасцу.

Водолија

Овај млад Месец пада у ваш сектор дневне рутине, што значи да имате јединствену прилику да започнете потпуно нови план за бригу о сопственом здрављу. Звезде вас позивају да идентификујете праксу која вам се чини интуитивно исправном и која ће свакодневно користити вашем уму, телу и духу.

У понедељак, 8. јула, уметничка Венера формира секстил са вашим владаром Ураном, који мења правила игре у вашој матичној зони. То вам може помоћи да спознате још креативније начине за успостављање емоционалног благостања.

Рибе

Падајући у вашу зону романтике и самоизражавања, овај млад Месец помаже вам да се још дубље повежете са својим уметничким импулсима и највеселијим емоцијама. Бићете нестрпљиви да у други план ставите напоран посао који вас не испуњава, како бисте били спонтанији и разигранији, посебно у друштву вољених особа.

Немојте се устручавати да то учините, јер управо такав потез може имати дугорочан позитиван ефекат на ваше срце и дух. У понедјељак, 8. јула, Меркур у вашој зони дневне рутине креира секстил и доноси срећу Јупитеру, вашем сувладару, у вашем сектору дома. То би вас могло мотивисати да пронађете нове начине како бисте се осећали још повезаније са својим вољенима, на дневној бази.

(Блиц жена/Атма.хр)

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas