Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

СУТРА ПОЧИЊЕ ЛЕТО: Неће свима ићи као по лоју, али 5 знакова хороскопа већ почињу да славе!

Астрологија открива којим знацима хороскопа почетак лета 2024. доноси срећу!

1718786825_1ad028fdc982cdb7f79fc949816f30100ef75893.jpg
Пхото:Схуттерстоцк
Oglas

Лето 2024. почиње у четвртак, 20. јуна 2024. у 22 сата и 50 минута, а завршиће се у недељу, 22. септембра 2024, у 14 сати и 43 минута. Хороскоп за лето 2024. године доноси три кључна догађаја која ће највише утицати на везе и бракове. Летњи солстициј је важан догађај који су вековима прослављале различите културе широм света. Време је да се прослави обиље природе, цветања биљака и дугих, топлих дана. Поједини знаци хороскопа имаће највише среће! Ево о коме је реч:

ОВАН


Летњи солстициј донеће вам много енергије и ентузијазма за акцију. Ово је савршено време за почетак нових пројеката и реализацију амбициозних планова. Можете да очекујете позитивне промене у свом професионалном животу, али ништа другачије неће бити ни на пољу љубави. Не само да ћете имати пуно прилика и могућности да бирате, него ћете знати која особа је права за вас.

БИК


Почетак лета 2024. за вас ће бити време опуштања и одмора. Водите рачуна о свом здрављу. Такође је добро време да проведете време са породицом и пријатељима и заједно уживате у чарима лета. Највеће промене десиће се на пољу љубави. Уколико сте заузети, ово ће бити тренутак када ћете одлучити да желите да пређете на виши корак, а уколико сте слободни, дошло је време да обришете "соло" статус.

ЛАВ


Ако сте рођени у знаку Лава или сте у подзнаку Лав, имаћете повећано самопоуздање и харизму. Ово је сјајно време да развијете своју каријеру и остварите своје циљеве. Ваше лидерске вештине ће сада бити посебно цењене, због чега можете да очекујете напредак на каријерном пољу. Ваша позиција ће достићи високу репутацију, имаћете чему да се радујете.

ШКОРПИЈА


Имаћете снажну жељу за променом и трансформацијом. Ово је савршено време да се решите онога што више не служи вашем развоју. Фокусирајте се на своје циљеве и трудите се да их остварите. Почетак лета 2024. је савршено време да се уверите да је ваша интуиција непогрешива. Добићете резултате који ће вам потврдити да је важно да не падате под туђи утицај. Јул 2024. је месец када ћете имати највише новца!

ЈАРАЦ


Очекујте стабилност и раст у свом професионалном животу. Ово је добро време за планирање будућности и постизање дугорочних циљева. Ваш рад и труд ће сада бити цењени, не пропустите прилику која стиже из иностранства. Када је љубав у питању, промена ће се десити само ако сами будете инцијатор. Хороскоп каже да ће све ићи у вашу корист!

Мондо 

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas