Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

СТИЖЕ НАЈТЕЖИ ПЕРИОД У ГОДИНИ: У септембру нас очекује "тсунами" - помрачење у Рибама 18. септембра промениће животе многих

Чињеница је да ће се 18. септембра десити прво помрачење у Рибама у коњункцији са планетом карме Сатурн

1722168835_shutterstock_1621310242--2-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

У септембру 2024. задесиће нас "тсунами" – помрачење у Рибама 18. септембра промениће животе многих. Зато вам доносимо пет савета астролога.

Постоји шанса да нам стиже најтежи период у години, због чега бројни астролози истичу колико је припрема важна.

Традиционално, август је један од најпрометнијих месеци са астролошким догађајима. Ова година није изузетак. Чињеница је да ће се 18. септембра десити прво помрачење у Рибама у коњункцији са планетом карме Сатурн.

Другим речима, нећемо моћи да се сакријемо од тешких догађаја и лекција. То значи да ће у свачијој судбини бити велики број тужних искустава – због догађаја у породици и особа које ће се вратити из прошлости.

Месец у Водолији, ретроградни Меркур, Венера прелази у Девицу, а крајем месеца у Вагу. Стални прелази и транзити доводе до формирања интензивних и позитивних аспеката небеских тела, који, према хороскопу, такође утичу на наше стање и животну ситуацију.

Понекад животне ситуације захтевају да доносите брзе одлуке. Међутим, у августу је боље да не појачавате темпо живота и не трчите испред других. Таква журба ће највероватније довести до катастрофалних последица – пропасти, прекида потенцијално обећавајућих односа, отпуштања. Запамтите, можете себи да дате било које време да донесете одлуку.

Ово се нарочито односи на период током ретроградног Меркура. Сакријте свог унутрашњег детектива и не плашите се да питате: „Да ли сам добро разумео ово?“. Могуће је да ће нечија љута и неоснована критика заправо бити само покушај да вам укаже на недостатке из стварног живота. Дакле, немојте да журите са закључцима и покушајте да поставите јасна питања.

Нема ничег лошег у томе да обратите пажњу на себе и да викенд посветите свом опуштању. Људи који су осетљиви на астролошке догађаје треба да запамте да се добро брину о себи током тако ужурбаних периода. Ако међу вашим пријатељима има таквих људи, онда их обавезно питајте како су и како се осећају. Покушајте да се удаљите од велике гомиле људи.

Ако стално додајете воду у бокал и не сипате је у чаше, ускоро ће цео сто бити прекривен водом. Не дозволите да енергија у вама остане, јер ће у августу 2024. личити на воду која је управо прокључала. Пронађите прави излаз кроз спорт, уметност, вечерње шетње или интензивну менталну активност.

Август 2024. доноси неколико периода са интензивним аспектима према Плутону. Ова планета дубоких трансформација и препорода настоји да извуче максимум из ситуације.

Усамљеност или стални састанци са људима које једва познајете, строга дијета или неконтролисана конзумација хране су примери екстремних ситуација до којих Плутон може да доведе.

(НајЖена)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas