Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПОМРАЧЕЊЕ СУНЦА У ОКТОБРУ ДОНОСИ ТЕКТОНСКЕ ПРОМЕНЕ: Ови знаци биће на посебном удару

Већ 2. октобра истовремено ће се десити два важна астролошка догађаја: помрачење Сунца и млад Месец.

1727512659_4c43662be4f8fbc8f10fa407e27a42fb29fc5da6.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

И Месец и Сунце биће у Ваги. А шта то значи за остале хороскопске знаке и ко треба да се припреми за трансформацију у финансијском сектору? Овог дана биће тешко избећи тензије у комуникацији чак и са најближима. Ствар је у томе што нам енергија предстојећих трансформација (личних и глобалних) неће дозволити да седимо мирно. Немојте бити превише радикални у својим уверењима! Вага увек тежи равнотежи; у таквом периоду не треба ићи против њихове природе.

Рак

  Ракови знају боље од свих да је млад Месец одличан за покретање нових пројеката. Ни помрачење Сунца неће пореметити њихове планове!

Прво, овај кардинални знак је посебно осетљив на догађаје који се дешавају на оси Ован-Вага. А најближе помрачење Сунца буквално "буши" енергијом ове мешавине ватре и ваздуха. Друго, Марс ће у овом тренутку бити у Раку. Захваљујући брзој енергији Марса, ствари ће ићи узбрдо за Рака.

Ован

  Још један кардинални знак да је време за промене. Овнови, моћи ћете да заблистате у јавности захваљујући својим активним акцијама. Али постоји важан услов: не претерујте!

Током периода помрачења, Марс, ваша владајућа планета, биће у квадрату са Сунцем. Ова позиција ће вам дати све потребне ресурсе за постизање жељених циљева.

Међутим, важно је запамтити да енергија Ваге "поставља ритам" трансформације. Пажљивије погледајте знак своје сестре: њихове аналитичке способности и способности планирања биће посебно корисне.

Шкорпија

  Шкорпија не воли нагле глобалне промене. На њихову срећу, очекују се мање промене у финансијском сектору. У овом тренутку можете бити унапређени или добити пристојан бонус. Такође није искључена могућност отварања новчаног тока преко партнера. Током помрачења, Венера ће бити у вашем знаку зодијака и пролазити кроз 7. кућу партнерства. Време је за славље! Али нека вас не завара лака зарада, боље је нешто сачувати "за кишни дан".

Вага

  Овај период ће Вагама дати тајно знање које ће им помоћи касније у животу. Ако Вага може да се фокусира на себе и своју енергију, онда их чекају материјални и духовни дарови из Универзума! Престаните да губите време на ствари које вас не воде на пут ваше судбине. Одлучне акције нису типичне за Вагу.

Али покушајте да припремите детаљан план како бисте постигли своје циљеве, нећете ни приметити колико брзо ће се они остварити.

Девице
 

Девице, припремите се за период парадокса! Нисте склони импулсивним акцијама, али они су ти који ће вас довести до успеха. Током помрачења, Меркур, ваша планета владар, биће у квадрату са Марсом, што ће додати импулсивност вашим поступцима.

Традиционално у астрологији, 6. поље је повезано са темама посла и каријере, као и земаљским Девицама. Ваш дом ће бити испуњен енергијом Ваге.

(Б92)

 

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas