Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОВА 4 ХОРОСКОПСКА ЗНАКА СУ НАЈЈОДАНИЈА: Они су раме за плакање и "партнери у злочину"

Било да тражите одану особу од поверења, "пустоловног партнера у злочину" или некога да вас подржава, одређени хороскопски знакови истичу се као најбољи пријатељи.

1722773743_shutterstock_1919376245.jpg
Фото: Схуттерстоск
Oglas

Рак

Ракови су познати по својој саосећајној природи и непоколебљивој оданости. Као водени знакови којима влада Месец, поседују интуитивно разумевање емоција, што их чини емпатичним слушаоцима и оданим сапутницима.

Ваш пријатељ Рак биће ваш стуб снаге током животних олуја, нудећи сигурну луку усред немирних мора. Својим инстинктима за одгајање и заштитничким инстинктима, Ракови негују дубоке, значајне везе изграђене на поверењу и међусобној подршци.

Вага

Ваге су оличење равнотеже и хармоније, благословљене природним шармом који привлачи људе к њима као мољце према пламену. Под владавином Венере, планета љубави и лепоте, изврсни су у неговању мира и решавању сукоба тактично и дипломатски. Ваш пријатељ Вага удахнуће у ваш живот елеганцију и грациозност, стварајући складну атмосферу куда год пошли.

Са својом друштвеном природом и истанчаним осећајем за поштење, Ваге су дивни пријатељи којима је приоритет склад у њиховим везама.

Стрелац

Стрелци су вечни авантуристи Зодијака, које покреће безгранична жеђ за знањем и новим искуствима. Под управом Јупитера, планета експанзије и оптимизма, поседују заразан ентузијазам који изазива узбуђење у онима око њих.

Ваш пријатељ Стрелц биће ваш партнер у злочину у узбудљивим излетима, подстичући вас да пригрлите спонтаност и истражите чуда света. Својим авантуристичким духом и отвореним умом, Стрелци надахњују своје пријатеље да живе живот пуним плућима и прихвате узбуђење непознатог.

Рибе

Рибе су сањари и визионари Зодијака, обдарене бескрајном маштом и дубоком везом с мистичним царствима. Под управом Нептуна, планета духовности и интуиције, поседују дубок извор емпатије и саосећања који надилази земаљске границе.

Ваш пријатељ Риба исткаће очаравајуће таписерије фантазије и магије, позивајући вас да истражите дубине своје маште и пригрлите лепоту невиђеног. Својим интуитивним увидима и поетским сензибилитетом, Рибе своја пријатељства обогаћују осећајем чуђења и очараности.

(Ало)

 

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas