Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ОД 21. ДО 27. ЈУЛА: Девица бриљира НА ПОСЛУ, а они ће бити НЕЗАДОВОЉНИ

Прочитајте шта вас чека

1721552497_shutterstock_2271124011--1-.jpg
Пхото:Схуттерстоцк
Oglas

Владавина Лава обасуће Стрелца шармом и привлачношћу па ће освајати чак и када им то неће бити намера. Расту им и шансе код особе у коју су се заљубили.

Ован

Посао: Неће вам недостајати практичности и идеја, али мораћете да поведете рачуна о својим могућностима. Знатижеља у послу могла би да вам одшкрине нова врата и то ће бити добро за вас.

Љубав: С партнером ћете постићи жељене договоре и уступке, упркос разликама у ставовима и темпераменту. Родитељство ће вас испуњавати. Бићете задовољни поступцима своје деце. Самци ће имати више среће у љубави па би могли неког занимљивог да упознају.

Здравље: Планете ће подићи ниво ваше енергије па нећете бити толико уморни. Ипак, још неко време ће вас мучити исцрпљеност и склоност главобољама.

Најбољи дан: 26. јул

Најлошији дан: 21. јул

Бик

Посао: Од 26.7. ваш рад ће бити оплемењен новим идејама и наклоношћу утицајних људи. Можете све што пожелите, стога не губите време и живце на ситнице и неке небитне људе.

Љубав: Везу ће вам нагризати неповерење. Доћи ћете у манију да проверавате партнерове СМС поруке и кретања, али вам се то не саветује. Контролишите љубомору. Крајем недеље ћете имати сјајну прилику за отворен разговор с вољеном особом и постићи нека решења.

Здравље: Бићете нервознији него иначе. Избегавајте кафу и остале стимулансе, нарочито алкохол. Ако вас забрињавају неки симптоми, биће добро посетити лекара.

Најбољи дан: 21. јул

Најлошији дан: 23. јул

Близанци

Посао: Неке околности промениће се на вашу штету, али то неће угрозити ваш статус. Много ћете радити или преузети на себе обавезе које су вам мрске, али дајте све од себе.

Љубав: Активан друштвени живот окружиће вас удварачима па је повећана могућност пустоловина. Неко ће се посебно трудити да вас освоји па ћете се и заљубити. Заузетима предстоје лепи тренуци, а биће још и лепши ако сте заједно негде на летовању.

Здравље: Спорт и рекреација представљаће вам велики ужитак. Повољно је време за борбу са сувишним килограмима, у чему ће вас подржати Марс у вашем знаку.

Најбољи дан: 22. јул

Најлошији дан: 24. јул

Рак

Посао: Бићете креативни, осмишљаваћете оригинална решења и учинковите методе остваривања резултата. Могућа су признања од шефова за ваш труд, а могућ је и премештај на боље плаћено радно место.

Љубав: У идућим данима имате могућност избора. Могли бисте готово преко ноћи да се нађете у загрљају особе у коју сте заљубљени или да обновите прекинуту везу. Ако сте у браку, ви и партнер ћете имати многих заједничких идеја и планова које ћете успешно остварити.

Здравље: Бићете у свом елементу, пуни енергије и расположења. Одговараће вам плесне и динамичне активности попут аеробика. Пазите како се крећете у саобраћају.

Најбољи дан: 25. јул

Најлошији дан: 21. јул

Лав

Посао: Недеља је одлична за путовање и интелектуални рад. Имаћете добру концентрацију па ћете се истицати луцидним размишљањима. Проналазићете решења за многе замршене ситуације.

Љубав: Венера у вашем знаку унеће значајне помаке у љубавни живот и многима омогућити остварење интимних планова. Уживајте у вртлогу страсти - препустите се осећањима. Дајте предност друштвеном животу и поведите партнера међу своје пријатеље или на неку занимљиву вечеру.

Здравље: Наклоњени Марс ће ојачати ваш имунитет па ћете одолевати вирусима и бактеријама. Ако сте на мору, умерено се сунчајте и искористите благодети мора и пливања.

Најбољи дан: 27. јул

Најлошији дан: 22. јул

Девица

Посао: Од 26.7. Меркур улази у ваш знак па ћете снагом аргумената и професионалним наступом освајати саговорнике. Оптимизам ће бити ваш адут у свему чега се прихватите. Чак ћете и досадне обавезе обављати с лакоћом.

Љубав: Ако сте у вези или браку нечим незадовољни, разговарајте с партнером и биће вам лакше или ћете барем знати на чему сте. Проблеми можда и нису тако тешки, како сада изгледају. Крајем недеље лакше ћете комуницирати с вољеним и о свему се договорити.

Здравље: Бићете врло осетљиви па припазите на пробаву, кости и зглобове. Но добро расположење неће вас напуштати па ћете водити интензиван друштвени живот.

Најбољи дан: 21. јул

Најлошији дан: 25. јул

Вага

Посао: Након 26.7. ослоните се на себе и не говорите никоме о својим плановима. Недовољно енергије спречаваће вас да у послу дате најбоље од себе, али ипак сте успешни.

Љубав: Ако сте у новој вези, не прикривајте недостатке. Боље ћете се осећати ако вас партнер прихвати такве какви јесте. Слободни би могли да упознају неког посебног, а да би се то догодило, треба што више да излазите. Немојте се повлачити у себе или самовати.

Здравље: Ако се осетите нервозно и раздражљиво, шетње ће вам помоћи да се опустите и заборавите на бриге. Ако имате проблема с кашљем, пријаће вам морска клима и борова шума.

Најбољи дан: 23. јул

Најлошији дан: 27. јул

Шкорпија

Посао: Уложени напори од 26.7. напокон почињу да дају резултате, нарочито оне финансијске. Неко ће вам узвратити услугу или пружену помоћ на прави начин. Многе Шкорпије ће и боље зарађивати.

Љубав: Зрело ћете сагледати природу свог односа и пожелети нешто да промените. Размишљаћете о суживоту, куповини стана и генерално о обавезама које тражи озбиљна веза. Ако сте у неког заљубљени, крајем недеље ствари између вас двоје кренуће у позитивном смеру.

Здравље: Неповољни Марс вас позива на опрез, нарочито ако сте рођени у октобру. Пазите се јаког сунца и не сунчајте се претерано. У свему што радите имајте меру.

Најбољи дан: 24. јул

Најлошији дан: 23. јул

Стрелац

Посао: Без обзира на пословне проблеме, наставите својим темпом и немојте се обазирати на начин на који други обављају свој посао. Ваш напоран рад ипак ће бити примећен.

Љубав: Владавина Лава обасуће вас шармом и привлачношћу па ћете освајати и када вам то не буде намера. Расту ваше шансе код особе у коју сте се заљубили, само немојте бити брзоплети. Летовање на мору донеће освежење паровима у вези или браку.

Здравље: Витамин Ц могао би да вам помогне у превенцији вироза па у исхрану уврстите што више воћа и поврћа. Напети сте, осетљиви и мучи вас несаница, тескоба.

Најбољи дан: 26. јул

Најлошији дан: 25. јул

Јарац

Посао: Од 26.7. активније се укључите у пословну трку. Схватићете да труд и напори које сте протеклих месеци улагали, управо сада почињу да дају прве праве резултате.

Љубав: У већој мери ћете ослушкивати себе и своје потребе, а љубавне и породичне обавезе испуњавати лежерније. Ипак, пазите да се не уплетете у љубавни троугао и тако направите хаос од свог живота. Самци, могли бисте да се заљубите у захтевну и доста посесивну особу.

Здравље: Нећете имати већих тегоба са здрављем, а оне које имате почеће да слабе. Осећаћете да имате више енергије. Користиће вам све морске активности, нарочито пливање.

Најбољи дан: 21. јул

Најлошији дан: 27. јул

Водолија

Посао: Пазите да због брзоплетости не направите пропусте. Недостајаће вам такта у опхођењу с колегама и претпостављенима. Међутим, све грешке ћете брзо исправити, посебно крајем недеље.

Љубав: Решаваћете проблематичне ситуације. Свако разрешавање нејасних ситуација је добродошло, али покушајте при томе да избегнете међусобно оптуживање. Слободни би могли да се нећкају између две љубавне прилике. Посаветујте се шта вам је чинити с неким ко има више љубавног искуства од вас.

Здравље: Пуни сте енергије, али и склони претеривањима. Здраво се храните, побрините се да вам доручак буде калоричан и разноврстан. Време је јако наклоњено онима који желе да смршају.

Најбољи дан: 23. јул

Најлошији дан: 22. јул

Рибе

Посао: Планетарни је нагласак на образовању и путовањима, где постижете највише успеха. Бићете запажени по одличном логичком закључивању и оригиналним идејама. Од 26.7. пада вам мотивација!

Љубав: Спремни сте да за партнера учините и поднесете много тога, што ће друга страна и те како цинити. Ако сте у вези, партнер ће хтети да озакони ваш однос, али чини се да још нисте спремни за тај корак. Објасните му да вам још треба мало времена за одлуку.

Здравље: Неко у породици вам је извор фрустрација, што вас чини незадовољним и преосетљивим. Пазите и на своје здравље, но дани су одлични за терапије, прегледе и генерално за лечења.

Најбољи дан: 24. јул

Најлошији дан: 26. јул

Курир 

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas