Oglas
· · Komentari: 0

NEDELJNI HOROSKOP OD 21. DO 27. JULA: Devica briljira NA POSLU, a oni će biti NEZADOVOLJNI

Pročitajte šta vas čeka

1721552497_shutterstock_2271124011--1-.jpg
Photo:Shutterstock
Oglas

Vladavina Lava obasuće Strelca šarmom i privlačnošću pa će osvajati čak i kada im to neće biti namera. Rastu im i šanse kod osobe u koju su se zaljubili.

Ovan

Posao: Neće vam nedostajati praktičnosti i ideja, ali moraćete da povedete računa o svojim mogućnostima. Znatiželja u poslu mogla bi da vam odškrine nova vrata i to će biti dobro za vas.

LJubav: S partnerom ćete postići željene dogovore i ustupke, uprkos razlikama u stavovima i temperamentu. Roditeljstvo će vas ispunjavati. Bićete zadovoljni postupcima svoje dece. Samci će imati više sreće u ljubavi pa bi mogli nekog zanimljivog da upoznaju.

Zdravlje: Planete će podići nivo vaše energije pa nećete biti toliko umorni. Ipak, još neko vreme će vas mučiti iscrpljenost i sklonost glavoboljama.

Najbolji dan: 26. jul

Najlošiji dan: 21. jul

Bik

Posao: Od 26.7. vaš rad će biti oplemenjen novim idejama i naklonošću uticajnih ljudi. Možete sve što poželite, stoga ne gubite vreme i živce na sitnice i neke nebitne ljude.

LJubav: Vezu će vam nagrizati nepoverenje. Doći ćete u maniju da proveravate partnerove SMS poruke i kretanja, ali vam se to ne savetuje. Kontrolišite ljubomoru. Krajem nedelje ćete imati sjajnu priliku za otvoren razgovor s voljenom osobom i postići neka rešenja.

Zdravlje: Bićete nervozniji nego inače. Izbegavajte kafu i ostale stimulanse, naročito alkohol. Ako vas zabrinjavaju neki simptomi, biće dobro posetiti lekara.

Najbolji dan: 21. jul

Najlošiji dan: 23. jul

Blizanci

Posao: Neke okolnosti promeniće se na vašu štetu, ali to neće ugroziti vaš status. Mnogo ćete raditi ili preuzeti na sebe obaveze koje su vam mrske, ali dajte sve od sebe.

LJubav: Aktivan društveni život okružiće vas udvaračima pa je povećana mogućnost pustolovina. Neko će se posebno truditi da vas osvoji pa ćete se i zaljubiti. Zauzetima predstoje lepi trenuci, a biće još i lepši ako ste zajedno negde na letovanju.

Zdravlje: Sport i rekreacija predstavljaće vam veliki užitak. Povoljno je vreme za borbu sa suvišnim kilogramima, u čemu će vas podržati Mars u vašem znaku.

Najbolji dan: 22. jul

Najlošiji dan: 24. jul

Rak

Posao: Bićete kreativni, osmišljavaćete originalna rešenja i učinkovite metode ostvarivanja rezultata. Moguća su priznanja od šefova za vaš trud, a moguć je i premeštaj na bolje plaćeno radno mesto.

LJubav: U idućim danima imate mogućnost izbora. Mogli biste gotovo preko noći da se nađete u zagrljaju osobe u koju ste zaljubljeni ili da obnovite prekinutu vezu. Ako ste u braku, vi i partner ćete imati mnogih zajedničkih ideja i planova koje ćete uspešno ostvariti.

Zdravlje: Bićete u svom elementu, puni energije i raspoloženja. Odgovaraće vam plesne i dinamične aktivnosti poput aerobika. Pazite kako se krećete u saobraćaju.

Najbolji dan: 25. jul

Najlošiji dan: 21. jul

Lav

Posao: Nedelja je odlična za putovanje i intelektualni rad. Imaćete dobru koncentraciju pa ćete se isticati lucidnim razmišljanjima. Pronalazićete rešenja za mnoge zamršene situacije.

LJubav: Venera u vašem znaku uneće značajne pomake u ljubavni život i mnogima omogućiti ostvarenje intimnih planova. Uživajte u vrtlogu strasti - prepustite se osećanjima. Dajte prednost društvenom životu i povedite partnera među svoje prijatelje ili na neku zanimljivu večeru.

Zdravlje: Naklonjeni Mars će ojačati vaš imunitet pa ćete odolevati virusima i bakterijama. Ako ste na moru, umereno se sunčajte i iskoristite blagodeti mora i plivanja.

Najbolji dan: 27. jul

Najlošiji dan: 22. jul

Devica

Posao: Od 26.7. Merkur ulazi u vaš znak pa ćete snagom argumenata i profesionalnim nastupom osvajati sagovornike. Optimizam će biti vaš adut u svemu čega se prihvatite. Čak ćete i dosadne obaveze obavljati s lakoćom.

LJubav: Ako ste u vezi ili braku nečim nezadovoljni, razgovarajte s partnerom i biće vam lakše ili ćete barem znati na čemu ste. Problemi možda i nisu tako teški, kako sada izgledaju. Krajem nedelje lakše ćete komunicirati s voljenim i o svemu se dogovoriti.

Zdravlje: Bićete vrlo osetljivi pa pripazite na probavu, kosti i zglobove. No dobro raspoloženje neće vas napuštati pa ćete voditi intenzivan društveni život.

Najbolji dan: 21. jul

Najlošiji dan: 25. jul

Vaga

Posao: Nakon 26.7. oslonite se na sebe i ne govorite nikome o svojim planovima. Nedovoljno energije sprečavaće vas da u poslu date najbolje od sebe, ali ipak ste uspešni.

LJubav: Ako ste u novoj vezi, ne prikrivajte nedostatke. Bolje ćete se osećati ako vas partner prihvati takve kakvi jeste. Slobodni bi mogli da upoznaju nekog posebnog, a da bi se to dogodilo, treba što više da izlazite. Nemojte se povlačiti u sebe ili samovati.

Zdravlje: Ako se osetite nervozno i razdražljivo, šetnje će vam pomoći da se opustite i zaboravite na brige. Ako imate problema s kašljem, prijaće vam morska klima i borova šuma.

Najbolji dan: 23. jul

Najlošiji dan: 27. jul

Škorpija

Posao: Uloženi napori od 26.7. napokon počinju da daju rezultate, naročito one finansijske. Neko će vam uzvratiti uslugu ili pruženu pomoć na pravi način. Mnoge Škorpije će i bolje zarađivati.

LJubav: Zrelo ćete sagledati prirodu svog odnosa i poželeti nešto da promenite. Razmišljaćete o suživotu, kupovini stana i generalno o obavezama koje traži ozbiljna veza. Ako ste u nekog zaljubljeni, krajem nedelje stvari između vas dvoje krenuće u pozitivnom smeru.

Zdravlje: Nepovoljni Mars vas poziva na oprez, naročito ako ste rođeni u oktobru. Pazite se jakog sunca i ne sunčajte se preterano. U svemu što radite imajte meru.

Najbolji dan: 24. jul

Najlošiji dan: 23. jul

Strelac

Posao: Bez obzira na poslovne probleme, nastavite svojim tempom i nemojte se obazirati na način na koji drugi obavljaju svoj posao. Vaš naporan rad ipak će biti primećen.

LJubav: Vladavina Lava obasuće vas šarmom i privlačnošću pa ćete osvajati i kada vam to ne bude namera. Rastu vaše šanse kod osobe u koju ste se zaljubili, samo nemojte biti brzopleti. Letovanje na moru doneće osveženje parovima u vezi ili braku.

Zdravlje: Vitamin C mogao bi da vam pomogne u prevenciji viroza pa u ishranu uvrstite što više voća i povrća. Napeti ste, osetljivi i muči vas nesanica, teskoba.

Najbolji dan: 26. jul

Najlošiji dan: 25. jul

Jarac

Posao: Od 26.7. aktivnije se uključite u poslovnu trku. Shvatićete da trud i napori koje ste proteklih meseci ulagali, upravo sada počinju da daju prve prave rezultate.

LJubav: U većoj meri ćete osluškivati sebe i svoje potrebe, a ljubavne i porodične obaveze ispunjavati ležernije. Ipak, pazite da se ne upletete u ljubavni trougao i tako napravite haos od svog života. Samci, mogli biste da se zaljubite u zahtevnu i dosta posesivnu osobu.

Zdravlje: Nećete imati većih tegoba sa zdravljem, a one koje imate počeće da slabe. Osećaćete da imate više energije. Koristiće vam sve morske aktivnosti, naročito plivanje.

Najbolji dan: 21. jul

Najlošiji dan: 27. jul

Vodolija

Posao: Pazite da zbog brzopletosti ne napravite propuste. Nedostajaće vam takta u ophođenju s kolegama i pretpostavljenima. Međutim, sve greške ćete brzo ispraviti, posebno krajem nedelje.

LJubav: Rešavaćete problematične situacije. Svako razrešavanje nejasnih situacija je dobrodošlo, ali pokušajte pri tome da izbegnete međusobno optuživanje. Slobodni bi mogli da se nećkaju između dve ljubavne prilike. Posavetujte se šta vam je činiti s nekim ko ima više ljubavnog iskustva od vas.

Zdravlje: Puni ste energije, ali i skloni preterivanjima. Zdravo se hranite, pobrinite se da vam doručak bude kaloričan i raznovrstan. Vreme je jako naklonjeno onima koji žele da smršaju.

Najbolji dan: 23. jul

Najlošiji dan: 22. jul

Ribe

Posao: Planetarni je naglasak na obrazovanju i putovanjima, gde postižete najviše uspeha. Bićete zapaženi po odličnom logičkom zaključivanju i originalnim idejama. Od 26.7. pada vam motivacija!

LJubav: Spremni ste da za partnera učinite i podnesete mnogo toga, što će druga strana i te kako ciniti. Ako ste u vezi, partner će hteti da ozakoni vaš odnos, ali čini se da još niste spremni za taj korak. Objasnite mu da vam još treba malo vremena za odluku.

Zdravlje: Neko u porodici vam je izvor frustracija, što vas čini nezadovoljnim i preosetljivim. Pazite i na svoje zdravlje, no dani su odlični za terapije, preglede i generalno za lečenja.

Najbolji dan: 24. jul

Najlošiji dan: 26. jul

Kurir 

Bonus video: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas