Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ОД 20. ДО 27. МАЈА: Ракове и Близанце очекују тајни сусрети и везе, а Девице унапређење на послу

Погледајте како ће вам звезде бити наклоњене током следеће недеље

1716116866_Foto-Shutterstock-nedeljni-horoskop1.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Пун Месец у Стрелцу очекује нас 23. маја и имаће снажан утицај на Стрелчеве, Рибе, Близанце и Девице. Пун Месец увек симболизује крај једног животног циклуса, како бисмо започели нешто ново. Венера 23. маја улази у Близанце, тако да нас очекује узбудљив љубавни период у којем ће бити пуно флерта преко порука. Водолије, Ваге и Близанци треба да се спреме за изненадни преокрет. Јупитер, планета среће, 26. маја улази у Близанце где ће се задржати годину дана.

ОВАН

Посао – Наглашено друго поље доноси вам одличан финансијски период. Уколико имате идеју да уложите новац и ризикујете, сада је добар моменат. Сунце у Близанцима вам доноси одличну недељу за потписивање уговора и завршавање папирологије.

Љубав - Венера у Бику доноси вам пуно калкулкација у љубави, али и прилику да доживите стабилан емотиван однос. Сунце у трећем пољу доноси пуно дописивања, а ви ћете због утицаја Марса бити иницијатор сусрета било које врсте.

Здравље - Одлично.

БИК

Посао - Искористите последње дане Јупитера (26. мај) у свом знаку да остварите своје снове. На лак начин можете да дођете до циљева, а имаћете подршку планета. Меркур у вашем знаку, али и Сунце у Близанциам доносе вам нове могућности за зараду, али и повећање плате.

Љубав - Венера у вашем знаку доноси вам налет емоција, па сте спремни за приврженост у љубавим односима. Имаћете пуно прилика за љубав, тако да ћете моћи да бирате партнера. Пуно ћете размишљати о једној особи која вам је тајна симпатија.

Здравље - Добро.

БЛИЗНАЦИ

Посао - Улазак Сунца у ваш знак доноси вам добру организациију, тако да ћете имати оригиналне идеје које ће унапредити пословање фирме. Бићете одличан преговарач, а утицај Сунца можете да искористите за краћа путовања али и потписивање важних уговора. Ближи се улазак Јупитера у ваш знак (26. мај), тако да се спремите за позитивне преокрете на свим животним пољима.

Љубав - Венера у пољу тајни доноси вам сусрете са мистериозним особама. Такође, поједини Близанци ће имати тајну љубав или везу са неким ко није слободан. Нисте емотивно отворени, иако делујете да јесте.

Здравље - Добро.

РАК

Посао – Сунце и Јупитер у Близанцима доноси вам период у којем ћете се осећати као да имате "анђела чувара" на послу. Постоје људи који „чувају ваша леђа“ и то ће у наредним данима бити приметно. Пун Месец у Стрелцу 23. маја доноси вам кризу на радном месту.

Љубав – Од 23. јуна Венера у Близанцима може да вам донесе тајну љубав. То је тајна симпатија о којој ћете желети да разговарате само са појединим особама од поверења. Могући су тајни љубавни састанци. 

Здравље – Слабије.

ЛАВ

Посао – Сунце, Венера и Јупитер у Близанцима доносе вам остваривање очекивања на свим животним пољима. Бићете сведоци сплета околности које ће вам ићи на руку, тако да ћете уз помоћ утицајних птијатеља успети да остварите своје снове. Одлична недеља за комуникацију и нове пословне шансе.

Љубав – Венера у Близанцима доноси вам нова познанства и то преко пријатеља. Можете лако и да започнете романсу са неким са ким се годинама дружите. Биће пуни флерта, али и порука преко апликација за дописивање.

Здравље – Одлично.

ДЕВИЦА

Посао – Наглашено десето поље у Близанцима доноси вам могућност да радите најмање два посла. Комуникација ће бити кључна, што ће вам посебно сметати јер ће сви имати потребу да преговарају са вама о послу. Могућност унапређења на радном месту.

Љубав – Када 23. јуна Венера уђе у Близанце пред вама ће бити могућност да се заљубите у особу са посла. То је неко ко је младолик и комуникативан, али ће вам интелектуално пријати.

Здравље – Слабије.

ВАГА

Посао – Венера у Близанцима од 23. јуна доноси вам нове шансе на послу, али и прилику да радите нешто што више одговара вашем темпераменту. Такође, поједине Ваге могу да се одлуче за живот у другом граду или иностранству.  Бићете у дилеми између две пословне понуде.

Љубав – Марс у Овну вам доноси партнерску кризу. Партнер има велика очекивања од вас, а вама је потребна промена. Најбоље би било када бисте отпутовали заједно или променили место боравка.

Здравље – Осетљиво.

ШКОРПИЈА

Посао - Јупитер и Сунце у Близанцима доносе вам одличан период за располагање туђом имовином али и решавање питања наследства. Марс у Овну вас тера да радите више на послу, како бисте енергију усмерили на бољи начин. Вероватно ћете сами себи наметати додатне обавезе како бисте се осећали ефикасније.

Љубав - Венера улази у Близанце, тако да вам доноси пуно дописивања и флерта преко порука. Све ће почети од обичне шале, а на крају ће се испоставити да је нешто озбиљно. Венера у осмом пољу може да вам донесе и познанство са разведеном особом.

Здравље - Добро.

СТРЕЛАЦ

Посао - До средине недеље ћете бити затрпани послом јер у овом периоду имате пуно пословних могућности. Поједини Стрелчеви ће радити два посла, док ће други постати популарни захваљујући бренду своје фирме. Јупитер у Близанцима доноси вам већу популарност на радном месту, али због пуног Месеца у вашем знаку можете да осећате притисак 23. маја. 

Љубав - Сунце, Венера и Јупитер у Близанцима доноси вам најмање две прилике за љубав. Имаћете занимљива познанства али и могућност да започнете заједнички живот. Уколико сте у дужој вези, можете лако да станете на "луди камен". Пријаће вам Близанци.

Здравље - Добро.

ЈАРАЦ

Посао - Јупитер и Сунце у Близанцима доносе вам успех на послу, али и ширење пословне делатности. Могуће је да дође до проширење фирме или дела посла, тако да ћете имати нови посао или више послова. Могућа је пословна шанса која се добија једном у 12 година.

Љубав - Венера у Близанцима до 23. јуна доноси вам флерт преко посла. То је неко ко ће почети да се дописује са вама и пријаће вам разонода. Иако ће вам посао бити најважнији, приметићете да ћете тамо имати особу која ће вам пријати. Могућност познанства са Близанцима.

Здравље - Добро.

ВОДОЛИЈА

Посао - Сунце, Јупитер и Венера у Близанцима доносе вам леп период у којем ће вам све ићи од руке. Ваши креативни потенцијали долазе до изражаја, тако да можете да добијете прилику да радите посао који више одговара вашем темпераменту. 

Љубав - Наглашено пето поље доноси вам одличан период за љубав. Многе Водолије ће се заљубити као никада у животу, а док ће друге чекати принову. Одлична недеља за проширење породице. Уколико сте слободни, можете лако да сретнете љубав свог живота.

Здравље - Одлично.

РИБЕ

Посао - Јупитер у Близанцима доноси вам период у којем ћете бити на прекретници. Бићете у дилеми између два посла или можда више животних одлука. Имате шансу да покренете самостални бизнис који може да процвета у наредних годину дана. Начин на који комуницирате на послу ће полако, али сигурно, почети да се мења. 

Љубав - Венера излази из Бика и улази у Близанце 23. маја тако да ћете бити веома тајновити када су у питању ваше намере у љубави. Имаћете тајне сусрете са особом која је другачија од вас, али много комуникативнија, што ће вам пријати.

Здравље - Слабије.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas