Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Најсрећнији дани у другој половини септембра 2024:Један знак ће бити посебно срећан

Астрологија открива најсрећније дане у другој половини септембра 2024. године!

1726140971_13a8952d13ed147664493011b32c0e210bb2fa58.jpg
Пхото:Схуттерстоцк
Oglas

Месечни хороскоп за септембар 2024. године доносни интензивна дешавања, а било би добро да искористите позитивне аспекте. Водите се срећним данима који могу да вам донесу добитке и велика достигнућа. Ево који су најсрећнији датуми за све знакове хороскопа у преосталим данима септембра 2024!

ОВАН
Срећни дани: 13. и 22. септембар

Почетак месеца одвија се под енергијом Марса, планете акције, у Раку, тачки са које ћете лакше изражавати своје емоције и жеље. Ако желите да решите ситуацију у вашој вези као пар, то можете да учинит 13. и 22. септембра. То су корисни дани за поље новца и каријере, можда ћете имати добитке или преговоре о уговору.

БИК
Срећни дани: 17. и 23. септембар

Пун Месец 17. септембра доноси вам осећај обнове. Венера, ваш владар, 23. августа поставља квадрат на Плутон у Јарцу, а затим прелази у Шкорпију. Овај дан је веома добар за дискусије, јер ће учинити да се ваш глас чује.

БЛИЗАНЦИ
Срећни дани: 18. и 22. септембар

Добијате добре вести и можда ћете зарадити новац из неочекиваног извора. Помрачење Месеца се дешава 18. септембра, а јесења равнодневница следи 22. септембра. То су кључни тренуци за ваш лични развој. Одлично време за медитацију, интроспекцију и часове.

РАК
Срећни дани: 14. и 26. септембар

Осетићете посебну слободу, осећај ослобођења, који ће вам дати снагу и храброст да урадите било шта. Пред крај месеца се тај осећај повећава, а 26. септембра донећете храбру и важну одлуку.

ЛАВ
Срећни дани: 17. и 22. септембар

Ако имате важну расправу, било са својом вољеном особом, са рођаком или чак на послу, урадите то 17. септембра. Имаћете велику моћ убеђивања, а 22. септембра је прекретница за ваш хороскопски знак. Тада можете да направите промену на боље.

ДЕВИЦА
Срећни дани: 19. и 21. септембар

Можете много да добијете, посебно ако морате да наставите са разговорима и преговорима. Изванредан дан је 21. септембар, када Сунце, које се налази у вашем знаку, прави опозицију са Нептуном у Рибама, помажући вам да следите своју интуицију. Добар је дан за доношење одлука. Такође, ако желите да сазнате одређене одговоре, ово је одличан дан.

ВАГА
Срећни дани: 18, 22. и 26. септембар

Цео период од 17. до 27. септембра је фантастичан за вас. Ви сте једини знак који има користи од заштите звезда за тако дуг период. Помрачење 18. септембра отвара пут, јер вас позива да започнете период личног развоја. Енергија је појачана транзитом Сунца у вашем знаку, који 22. септембра обележава сезону Ваге. Веома добар дан за замишљање жеља, јер ће се оне остварити. Касније, 23. септембра, Венера прави последњи планетарни аспект у вашем знаку, квадрат са Плутоном у Јарцу и фаворизује ваш финансијски сектор. Добићете апсолутно све што желите.

ШКОРПИЈА
Срећни дани: 15. и 19. септембар

Уран осветљава ваш сектор односа и, иако понекад може да буде изазован, 15. септембра вам чини велику услугу. Разговор са блиском особом ће вас приближити сну који имате дуго времена. Моћи ћете да завршите важан пројекат. Такође, 19. септембра, одмах после помрачења, добићете важне вести о послу.

СТРЕЛАЦ
Срећни дани: 13. и 30. септембар

Средина и крај месеца су добри периоди за вас, што се тиче каријере и новца. Имате много добитака од којих неке нисте ни сањали. Имајте поверења у себе и подржите своју тачку гледишта, јер ће вам звезде дати предност.

ЈАРАЦ
Срећни дани: 12. и 23. септембар

Добићете откровење које ће донети многе промене. Плутон се у вашем знаку супротставља Венери 23. септембра и доноси вам важну подршку старије особе.

ВОДОЛИЈА
Срећни дани: 18. и 20. септембар

Запамтите ове дане ако имате испите или презентације. Колико год је могуће, покушајте да професионалне догађаје доделите овим датумима. Ваш говор ће подржати звезде и имаћете инспирацију у свему што значи образовање и развој.

РИБЕ
Срећни дани: 12. и 18. септембар

Први део месеца је за вас миран, а 12. септембра добићете лепе вести које сте дуго чекали. Ипак, заиста срећан дан за вас и један од најбољих у години је 18. септембар, када је помрачење пуног Месеца у Рибама. Ово долази са многим даровима за ваше срце: јасноћа у љубави, равнотежа, умереност, смиреност. Ваш сан ће се остварити!

Мондо 

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas