Oglas
· · Komentari: 0

Najsrećniji dani u drugoj polovini septembra 2024:Jedan znak će biti posebno srećan

Astrologija otkriva najsrećnije dane u drugoj polovini septembra 2024. godine!

1726140971_13a8952d13ed147664493011b32c0e210bb2fa58.jpg
Photo:Shutterstock
Oglas

Mesečni horoskop za septembar 2024. godine donosni intenzivna dešavanja, a bilo bi dobro da iskoristite pozitivne aspekte. Vodite se srećnim danima koji mogu da vam donesu dobitke i velika dostignuća. Evo koji su najsrećniji datumi za sve znakove horoskopa u preostalim danima septembra 2024!

OVAN
Srećni dani: 13. i 22. septembar

Početak meseca odvija se pod energijom Marsa, planete akcije, u Raku, tački sa koje ćete lakše izražavati svoje emocije i želje. Ako želite da rešite situaciju u vašoj vezi kao par, to možete da učinit 13. i 22. septembra. To su korisni dani za polje novca i karijere, možda ćete imati dobitke ili pregovore o ugovoru.

BIK
Srećni dani: 17. i 23. septembar

Pun Mesec 17. septembra donosi vam osećaj obnove. Venera, vaš vladar, 23. avgusta postavlja kvadrat na Pluton u Jarcu, a zatim prelazi u Škorpiju. Ovaj dan je veoma dobar za diskusije, jer će učiniti da se vaš glas čuje.

BLIZANCI
Srećni dani: 18. i 22. septembar

Dobijate dobre vesti i možda ćete zaraditi novac iz neočekivanog izvora. Pomračenje Meseca se dešava 18. septembra, a jesenja ravnodnevnica sledi 22. septembra. To su ključni trenuci za vaš lični razvoj. Odlično vreme za meditaciju, introspekciju i časove.

RAK
Srećni dani: 14. i 26. septembar

Osetićete posebnu slobodu, osećaj oslobođenja, koji će vam dati snagu i hrabrost da uradite bilo šta. Pred kraj meseca se taj osećaj povećava, a 26. septembra donećete hrabru i važnu odluku.

LAV
Srećni dani: 17. i 22. septembar

Ako imate važnu raspravu, bilo sa svojom voljenom osobom, sa rođakom ili čak na poslu, uradite to 17. septembra. Imaćete veliku moć ubeđivanja, a 22. septembra je prekretnica za vaš horoskopski znak. Tada možete da napravite promenu na bolje.

DEVICA
Srećni dani: 19. i 21. septembar

Možete mnogo da dobijete, posebno ako morate da nastavite sa razgovorima i pregovorima. Izvanredan dan je 21. septembar, kada Sunce, koje se nalazi u vašem znaku, pravi opoziciju sa Neptunom u Ribama, pomažući vam da sledite svoju intuiciju. Dobar je dan za donošenje odluka. Takođe, ako želite da saznate određene odgovore, ovo je odličan dan.

VAGA
Srećni dani: 18, 22. i 26. septembar

Ceo period od 17. do 27. septembra je fantastičan za vas. Vi ste jedini znak koji ima koristi od zaštite zvezda za tako dug period. Pomračenje 18. septembra otvara put, jer vas poziva da započnete period ličnog razvoja. Energija je pojačana tranzitom Sunca u vašem znaku, koji 22. septembra obeležava sezonu Vage. Veoma dobar dan za zamišljanje želja, jer će se one ostvariti. Kasnije, 23. septembra, Venera pravi poslednji planetarni aspekt u vašem znaku, kvadrat sa Plutonom u Jarcu i favorizuje vaš finansijski sektor. Dobićete apsolutno sve što želite.

ŠKORPIJA
Srećni dani: 15. i 19. septembar

Uran osvetljava vaš sektor odnosa i, iako ponekad može da bude izazovan, 15. septembra vam čini veliku uslugu. Razgovor sa bliskom osobom će vas približiti snu koji imate dugo vremena. Moći ćete da završite važan projekat. Takođe, 19. septembra, odmah posle pomračenja, dobićete važne vesti o poslu.

STRELAC
Srećni dani: 13. i 30. septembar

Sredina i kraj meseca su dobri periodi za vas, što se tiče karijere i novca. Imate mnogo dobitaka od kojih neke niste ni sanjali. Imajte poverenja u sebe i podržite svoju tačku gledišta, jer će vam zvezde dati prednost.

JARAC
Srećni dani: 12. i 23. septembar

Dobićete otkrovenje koje će doneti mnoge promene. Pluton se u vašem znaku suprotstavlja Veneri 23. septembra i donosi vam važnu podršku starije osobe.

VODOLIJA
Srećni dani: 18. i 20. septembar

Zapamtite ove dane ako imate ispite ili prezentacije. Koliko god je moguće, pokušajte da profesionalne događaje dodelite ovim datumima. Vaš govor će podržati zvezde i imaćete inspiraciju u svemu što znači obrazovanje i razvoj.

RIBE
Srećni dani: 12. i 18. septembar

Prvi deo meseca je za vas miran, a 12. septembra dobićete lepe vesti koje ste dugo čekali. Ipak, zaista srećan dan za vas i jedan od najboljih u godini je 18. septembar, kada je pomračenje punog Meseca u Ribama. Ovo dolazi sa mnogim darovima za vaše srce: jasnoća u ljubavi, ravnoteža, umerenost, smirenost. Vaš san će se ostvariti!

Mondo 

Bonus video: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas