Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НАЈБОЉА ЖЕНА ЗОДИЈАКА: Jака, моћна, одговорна и најчешће РОЂЕНА У ОВОМ ЗНАКУ

Мушки и женски припадници истог зодијачког знака доста се карактерно разликују. Ипак, једна жена Зодијака је изузетно моћна.

1727345968_shutterstock_2271926297--2-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Уколико се питате у ком знаку је рођена ова „жена змај“ – рођена је у знаку Бика.

Њене главне врлине су велико стрпљиење, сталоженост и осећајност. Али, са друге стране има и ватрену страну коју зна да испољи када је неко активира. Увек има своје мишљење о свему иза којег чврсто стоји.

Пријатељство

Када упозна особу са којом “кликне”, то пријатељство ће трајати заувек. Лојална је и увек спремна да помогне. Негује пријатељства и воли да се дружи, поготово када су у питању пријатељице из детињства. Заузврат тражи исту лојалност и добронаклоност, што је и логично, јер воли да у свему буде једнака. Зна да је човеку довољан само један најбољи пријатељ, јер битнији је квалитет од квантитета. Избегава свађе и не воли конфликте са онима које воли.

Љубав

Жена Бик је идеалан партнер. Никада не жури превише и воли да прво упозна потенцијалног партнера, а затим да се упусти у везу. Самим тим, њене везе трају врло дуго, а често и до краја живота. Када жена Бик уђе у везу, потпуно се предаје и ту је као велики ослонац, пријатељ и љубавница. За узврат тражи верност, сигурност и заштиту. У везама или браку се најбоље слаже са Јарцем, Рибом, Девицом и Раком.

Стил

Стил жене Бика је елегантан и женствен. За њу је битан квалитет, а не квантитет, па тако има има мање одеће, али невероватног квалитета који истиче све њене атрибуте. Обожава пословни и „озбиљан“ изглед, па се у њеном ормару често могу наћи кројена одела, комплети, сукње, хаљине и сакои. Како јој је стил једноставан, такав је и избор боја одеће: неутралне и пастелне су њена највећа “љубав”. Она редовно иде у шопинг, али увек припремљена јер је организација на првом месту, а не бесциљно лутање по тржном центру.

(Крстарица)

 

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas