Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЉУБАВНИ ХОРОСКОП ЗА 2025: Неко раскида дуге везе а неко улази у брак

Астрологија открива шта доноси љубавни хороскоп за 2025. годину!

1729153634_shutterstock_2266054687--1-.jpg
Пхото:Схуттерстоцк
Oglas

У 2025. години, у сфери личних односа, многим знацима хороскопа загарантована су веома занимљива изненађења. Ако сте забринути за ову област вашег живота и тражите корисне савете од звезда, брзо прочитајте љубавни хороскоп за 2025. годину!

ОВАН
Почетак године за вас биће прилично тих и миран. Најинтензивнији и најзанимљивији лични догађаји десиће се у другом полувремену. Ако сте слободни, на лето вас чека пар контроверзних романса, што ће резултирати ризиком да се збуните у својим симпатијама и завршите у љубавном троуглу. Ако сте заузети, осетићете дуго очекивану хармонију у пару, чека вас нови ниво односа.

БИК
Са доласком 2025. године, можете да будете ухваћени у вртлогу промена везаних за лични живот. Неки представници овог знака ће се венчати, други ће пронаћи велику љубав на пролеће, а трећи ће пронаћи излаз из болних веза. У последњем случају, не би требало да жалите због раскида, дајте себи да времена да се опоравите. Заузети знаци морају да преиспитају неке принципе интеракције са партнером.

БЛИЗАНЦИ
У наредној години појавиће се веома богата особа која је заљубљена у вас! Ако волите луксуз, можете безбедно да уђете у везу са њом, али ако тражите постојаност и стабилност у животу, сачекајте док не упознате своју праву судбину, што ће се догодити на јесен. Ако сте у дугогодишњој вези или браку, требало би да слушате своју интуицију како бисте решили за себе најважнија питања.

РАК
Већи део године провешћете решавајући свакодневне проблеме и разне невоље, па ћете се личних ствари сетити тек лети. Ипак, тада ћете моћи све да надокнадите каматама. Судбина ће великодушно послати навијаче који ће вам повећати веру у шарм и помоћи вам да кренете напред. Породичне представнике знака очекују опасна искушења, па будите опрезни са новим познанствима.

ЛАВ
Мораћете да донесете низ тешких, али обећавајућих одлука које се односе на личну сферу. Могући су растанци и нови састанци, осмишљени да донесу пуно позитивних и светлих емоција. Отварају се нове шансе за брачне парове који ће доживети неочекивани процват осећања. Развијте и ојачајте свој однос заједно.

ДЕВИЦА
Ако сте слободни, љубавни хороскоп за 2025. годину каже да професионални и лични живот могу да се мешају. У првој половини године, започећете канцеларијску романсу, која ће се брзо развити у озбиљну везу. На лето, парови се суочавају са тешким околностима. Упркос томе, предстојећи догађаји ће ојачати однос, па чак и елиминисати неспоразуме из прошлости.

ВАГА
Планирате дуг период интензивних осећања који ће се десити ближе лету. Упркос свом опрезу, нећете моћи да избегнете романсу. Међутим, у њу дефинитивно не треба да полажете велике наде. Доласком јесени, ако сте у вези или браку, доживећете радостан догађај који може да утиче на многе ствари.

ШКОРПИЈА
Ако сте срећни у вези, звезде обећавају неочекивани сусрет са бившом љубављу који ће узбуркати стара осећања. Будите опрезни са својим осећањима и не дајте другима никакве лажне наде. У међувремену, постоји велика шанса да се уморите од усамљености и ризикујете да уђете у неперспективне везе. Сачекајте до средине године када вам се осмехне права љубавна срећа.

СТРЕЛАЦ
Звезде вам предвиђају годину пуну авантура! Постоји шанса да кренете на узбудљиво путовање са својом другом особом и ојачате своја осећања што је јаче могуће. Тешка ситуација се јавља ако сте усамљени, може да уђете у везу са особом која је потпуно другачија од вас. Верујте својој интуицији и немојте журити ни у чему.

ЈАРАЦ
Успех на личном плану вас очекује ако сте запослени, а то ће моћи да реши дугогодишње проблеме и освежи однос. Што се тиче самих представника знака, јесен и зима ће вас одушевити перспективним познаницима и потенцијалним партнерима. Не журите са уласком у односе, оставите себи времена за личне планове и реализацију амбициозних идеја.

ВОДОЛИЈА
Све Водолије у 2025. години треба да теже већој емпатији и разумевању људи око себе. Ово се односи и на породичне знакове, који би добро саслушали осећања вољених и на усамљене представнике како би стекли нова познанства и пријатеље. Можда се међу њима крије ваша будућа сродна душа, коју су послале звезде одозго, па, не пропустите прилику!

РИБЕ
Љубавни хороскоп за 2025. годину каже да ће талас романтике захватити све Рибе без изузетка, па ће наредна година проћи у знаку љубави и породице. Усамљени знаци ће коначно са својим партнером кренути на заједничко путовање. Чланови породице ће на своју другу особу сагледати из новог угла и биће прожети још већим поштовањем и наклоношћу. Ипак, неке Рибе ће обузети дух авантуризма, што може да их доведе до тога да несвесно претерају у свему.

Мондо 

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas