Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ИЗАБРАНИ КАО ФАВОРИТИ ОД СТРАНЕ СУДБИНЕ: Људи рођени на ове датуме су јединствени су и имају моћ

Уколико је особа рођена у периоду када се Сунце креће из једног знака у други, онда ће комбиновати карактерне особине сваког од њих и бити фаворит судбине.

1721220850_shutterstock_2151114189.jpg
Фото: Схуттерстоск
Oglas

Хороскоп много тога може да открије, али ни то није увек лако. Посотје људи који су рођени у време између два знака, на прелазу. И шта су они уопште у хороскопу?

Уколико је особа рођена у периоду када се Сунце креће из једног знака у други, онда ће комбиновати карактерне особине сваког од њих. Граница између два знака Зодијака зове се пик или врх, а неки астролози сматрају да људе рођене између два знака обично класични општи хороскопи не описују тачно.

По чему се разликују од осталих? Сматра се да су ти људи фаворити судбине.

Моћ: Ован-Бик - од 16. до 22. априла

Рођени у овом периоду су најодлучније особе које комбинују своју снагу са способношћу да брзо делују на основу околности. Жар и страст Овна добро се слажу са постојаношћу и стабилношћу Бика, чинећи особу одличним вођом, способним да води друге.

Енергија: Бик-Близанци - од 17. до 23. маја

Стабилни Бик и радознали Близанци у једној боци. Таква особа је радознала, весела, зна да комуницира, остварује корисне контакте и има широк поглед. Флексибилан је, лако се прилагођава новим условима, интелигентан и истовремено стабилан. Може отићи из хира јер је похлепан за задовољством.

Магија: Близанци-Рак - од 17. до 23. јуна

Ови срећници су невероватни. Узели су Близанцима способност комуникације, њихову покретљивост и емоционалност, комбиновали је са промишљеношћу, осетљивошћу, интуитивношћу и смиреношћу Рака, а резултат је била чудна и привлачна мешавина која ствара посебну ауру.

Илуминација: Рак-Лав - од 19. до 25. јула

Сентиментални, сензуални Рак и краљевски, племенити Лав чине човека емотивним, дајући му способност да достојанствено и грациозно реагује на плиме емоција, својих и оних са којима комуницира. Али ова комбинација знакова није увек плус: особа може ићи у крајност, бити мирна и попустљива, а затим рикати као лав и показати своје канџе. Задатак му је превазилажење контрадикција у понашању и проналажење равнотеже.

Креација: Лав-Девица - од 19 до 25. августа

Захтевни, страствени, харизматични појединци, природни лидери, постижу успех јер су оба хороскопска знака вредна и амбициозна. Лавово самопоуздање и Девичина педантност и тачност су иста комбинација која вам омогућава да усмерите креативну енергију на стварање материјалног богатства, комбинујете креативност и скрупулозан монотон рад да бисте постигли своје циљеве.

Равнотежа: Девица-Вага - од 19. до 25. септембра

Врх симболизује вечну жељу за лепотом, потрагу за равнотежом између фантазије и стварности, између елеганције и земљаности, поузданости и лакомислености. Овај врх је више од других фокусиран на спољашњу лепоту људи и света око њих у целини, тако да они рођени на врху Девице-Ваге могу имати репутацију површних. Они су рођени дипломате, практични естети, способни да стварају лепоту свуда: у изгледу, у свом дому, у односима. У исто време, они су приземљени, као и све типичне Ваге.

Драма: Вага-Шкорпија - од 19. до 25. октобра

Паметни, асертивни, поштени, објективни, сујетни, директни, критични према себи и другима, они рођени на ивици Ваге-Шкорпије су бистри људи, јаке воље који живот понекад схватају преозбиљно и треба им предуго да саберу мисли када је то потребно да донесу брзу одлуку. Истовремено, парадоксално су склони авантуризму и истовремено суздржани, сексуални, али одани својим изабраницима, комбинујући дипломатске вештине Ваге са дубином Шкорпије. Важно им је да не постану арогантни.

Револуција: Шкорпија-Стрелац - од 18 до 24. новембра

Страствени и авантуристички расположени, људи рођени на врхунцу комбинују снагу Шкорпије и широкогрудност Стрелца. Они су бунтовници, не прихватају тиранију засновану на хијерархији и најбоље раде када им се пружи прилика да раде сами.

Пророчанство: Стрелац-Јарац - од 18. до 24. децембра

Мудри, креативни и амбициозни људи комбинују оптимизам Стрелца са практичношћу Јарца. Они уживају ауторитет у друштву, далековиди су и одлучни, јасно виде жељену будућност и неуморно је граде за себе и оне које воле.

Самоувереност: Јарац-Водолија - од 16. до 23. јануара

Одлучни и весели, људи рођени под овим знаком комбинују бунтовну и отворену природу Водолије са осећајем сврхе у постизању својих унутрашњих циљева.

Осетљивост - Водолија-Рибе: од 15. до 21. фебруара

Енергија им је усмерена и ка унутра и према споља. Ови људи покушавају да разумеју свет са свих страна, а њихов главни задатак је да пронађу равнотежу између себе и друштва, да науче како да правилно и ефикасно комуницирају са другима без угрожавања развоја духовности. Сањиви и саосећајни људи, веома осетљиви, али истовремено снажни духом, хумани и интелигентни. Комбинују визионарске квалитете Водолије са емпатијом Риба, изражавајући своју интуитивну природу с грациозношћу.

Интуиција: Рибе-Ован - од 17. до 23. марта

Људи на овој граници су под утицајем две готово супротне енергије: добили су на дар осетљивост и сањивост Риба, помешане са ватреном страшћу и моћном вољом Овна. Незамислива комбинација активности и пасивности, склоност фантазији и махнитој активности, интуитивност и жеља за објективном логичком проценом онога што се дешава, честе промене расположења - све је то о граници Рибе и Овна.

(Сенса)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas