Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА УТОРАК 2. ЈУЛ: Ован да се пази љубоморних сцена, Стрелац да очекује породичне проблеме

Сазнајте шта вам, после годину дана, доноси улазак Меркура у знак Лава, као и ретроградни Нептун, шта вас у уторак 2. јула очекује на послу, у љубави, на здравственом плану, у дому и породици, како ћете се слагати са пријатељима...

1719901268_shutterstock_2127716096.jpg
Фото: Схуттерстоск
Oglas

Прочитате хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак (који је заправо прецизнији јер прати прелазак Месеца преко ваших астролошких кућа), као и Месец (уколико знате где се налази у вашем хороскопу), како бисте добили што комплетнију слику о утицају планета на ваш зодијачки знак.

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Меркур улази у знак Лава образујући тригон са Нептуном који данас креће ретроградним ходом, што уметницима и спортистима доноси обнову сарадње и повратак у старе клубове. Расправе и љубоморне сцене са вољеном особом. Подложност повредама.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Са Меркуром, планетом бизниса који данас улази у кућу приватног бизниса, фокусирани сте на проширење послова или оснивање сопствене фирме. Љубавни партнер показује већу дозу љубоморе и посесивности. Осетљиво грло.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Ваш владалац Меркур, симбол флерта улази у кућу комуникација, доносећи вам сусрете и познанства са занимљивим особама. Нептун креће ретроградним ходом преко Риба - пазите се подметања на послу и жена. Променљиво расположење.

 
РАК (22. 6 - 22. 7)

Меркур улази у Лава и прави тригон са Нептуном који креће ретроградним ходом, доносећи вам договоре са странцима или одлазак на стручно усавршавање у иностранство. Избегавајте расправе са Овновима, Биковима и Шкорпијама. Несаница.


ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Меркур улази у ваш знак и прави опозицију са ретроградним Плутоном, доносећи вам сукобе са партнером, како љубавним, тако и пословним. Позиција Нептуна, који данас креће ретроградним ходом, наговештава успех уметницима, нарочито глумцима.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Аспекти вашег владаоца Меркура који данас улази у знак креативности, доносе више инспирације и мотивације уметницима и спортистима. Прихватићете удварање заузете особе коју ћете упознати преко интернета. Проблеми на путу у иностранству.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Опозиција између Плутона у кући љубави и Меркура који данас улази у вашу 11. кућу, наговештава флерт са Водолијом или Лавом. Могуће увећање зараде преко услужних делатности. Будите тактичнији са сарадницима. Подложност повредама.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Улазак Меркура, планете договора у кућу каријере, најављује обнову сарадње са странцима из прекоокеанских земаља. Расправе са брачним партнером. Слодобне очекује сусрет са интересантном особом на пословном скупу или друштвеном догађају.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Меркур, после годину дана, улази у вашу девету кућу доносећи вам договоре о пројектима са особама из иностранства, као и новац преко образовања, спорта, уметности. Нептун креће ретроградним ходом, најављујући проблеме у дому и породици.

 
ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Меркур, планета трговине, улази у кућу финансија и прави тригон са Нептуном који креће ретроградним ходом, доносећи вам новац. Романтичан сусрет са особом која често путује, због посла. Брачни партнер жели да вас контролише.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Аспекти планете комуникација, Меркура, који данас улази у кућу партнерских односа, прави напет аспект са ретроградним Плутоном у вашем знаку, доносећи трзавице са вољеном особом. Избегавајте непотребне трошкове. Главобоља.

 
РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Меркур, планета бизниса, после годину дана улази у кућу посла, а ваш владалац Нептун креће ретроградним ходом, чинећи вас много активнијим, посебно ако се бавите спортом или трговином. Будите тактичнији према сарадницима.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas