Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СРЕДУ 25. СЕПТЕМБАР: Јарчеви, клоните се расправа; Рибе очекује романтични сусрет

Сазнајте шта вас у среду 25. септембра очекује на послу, у љубави, у дому и породици, како ће да вас служи здравље, хоћете ли се слагати са укућанима и пријатељима...

1727245662_shutterstock_2023085888-4-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ован (21. 3 - 20. 4)

Месец прелази преко вашег владаоца Марса, у кући приватности, доносећи вам трзавице са љубавним или пословним партнером. Слободни, на јавном скупу, могу да упознају атрактивну особу. Подложност повредама у кући.

Бик (21. 4 - 21. 5)

Наглашена позиција Месеца у Раку, под утицајем вашег владаоца Венере, планете љубави али и новца, доноси увећање прихода рођенима у другој декади. Расправе са женама. Емотивни партнер очекује вашу подршку. Хормонски статус.

Близанци (22. 5 - 21. 6)

Коњункција Месеца и Марса у кући посла упозорава на проблеме са пословним партнером и ванредне трошкове. Новац стиже преко услужних делатности и занимања која захтевају мануелну спретност. Пазите се у саобраћају.

Рак (22. 6 - 22. 7)

Ваш владалац Месец прелази преко Марса у вашем знаку, што неповољно утиче на ваш однос с пословним партнером, али и с члановима породице. Позиција Венере доноси успех и новац Раковима који се баве креативним послом или спортом.

Лав (23. 7 - 22. 8)

Коњункција Месеца и Марса у кући препрека и ограничења чини вас нервозним и конфузним. Венера у кући приватног живота подстиче вашу амбицију када се ради о породичном бизнису или некој другој самосталној делатности. Пазите се за воланом.

Девица (23. 8 - 22. 9)

Спој Месеца и Марса у Раку, одлаже реализацију ваших планова или дружење са пријатељима. Позиција вашег владаоца Меркура, повољно утиче на договоре о пословима који имају везе са медијима и великим организацијама. Чувајте вредне ситнице.

Вага (23. 9 - 22. 10)

Коњункција Месеца и Марса у кући каријере подстиче вашу жељу да реализујете већ постигнут договор о новом пројекту. Астероид Ерос чини вас популарним и омиљеним у друштву. Позиција вашег владаоца Венере доноси вам новац преко странаца.

Шкорпија (23. 10 - 22. 11)

Због напетог аспекта између вашег владаоца Марса и Месеца у Раку, могже доћи до одлагања пословног договора са особама из иностранства. Заузета особа даје вам до знања да жели нешто више од пријатељског односа с вама. Подложност повредама.

Стрелац (23.11 - 21. 12)

Наглашен знак Рака, упозорава да избегавате непотребне трошкове и ризичне финансијске трансакције. Са Венером у 12. кући, лако можете да упловите у романсу са заузетом особом коју сте већ упознали преко пословних контаката. Несаница.

Јарац (22. 12 - 20. 1)

Изазован аспект Месеца и Марса, симбола маште и акције, под упливом вашег владаоца Сатурна, доноси вам успех и зараду ако сте присутни у јавности, преко креативног посла. Клоните се расправа са сарадницима, као и са емотивним партнером.

Водолија (21. 1 - 19. 2)

Позиција Венере у кући каријере и астероид Психа у вашем знаку доприносе затегнутим односима са надређенима. Аспект између Месеца и вашег сувладаоца Сатурна, повољно делује на ваше послове, нарочито ако сте приватник.

Рибе (20. 2 - 20. 3)

Спој Месеца и Марса, симбола емоцијуа и страсти, под упливом Венере из куће љубави наговештава страствени сусрет с неким воденим знаком. Позиција Сатурна у вашем знаку доноси вам зараду преко пријатеља. Избегавајте расправе са женама.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas