Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СРЕДУ 10. ЈУЛ: Бикови, избегавајте свађе; Шкорпије, одвојите време за себе

Сазнајте шта вас у среду 10. јула очекује на послу, у љубави, како ће да вас служи здравље, хоћете ли се слагати са укућанима и пријатељима.

1720593657_shutterstock_2393695561.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Аспект Месеца са вашим сувладаоцем Плутоном, подстичу вас на акцију. успех очекује Овнове који се баве науком, фармацијом, археологијом. На већем скупу или прослави, можете да упознате музичара или спортисту. Опрез у саобраћају.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Меркур, владалац вашег посла, у напетом аспекту са Сатурном, упозорава на опрез приликом потписивања уговора. Спој Урана и Марса, планета раскида и страсти који управља партнерским односима, упозорава да избегавате расправе са вољеном особом.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Ваш владалац Меркур, прави напет аспект са Сатурном у кући каријере, због чега би било боље да се прилагодите новим условима на послу. Проблеми са вољеном особом, нарочито ако се ради о неком Овну или Водолији. Вага мисли на вас.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Сунце, које управља вашим послом, образује повољан аспект са Сатурном, доносећи вам обнову сарадње са некадашњим пословним партнерима. Коњункција Марса и Урана, слободнима доноси флерт са заузетом особом. Променљиво расположење.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Напет аспект између Сатурна и Меркура, који управља вашим пословима и плановима, може да успори или одложи реализацију ваших идеја. Избегавајте ризичне финансијске потезе. Расправе са вољеном особом, љубоморне сцене, раскид. Смањите унос шећера.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Коњункција Марса и Урана над Алголом упозорава на опрез уколико сте већ договорили нове пројекте са странцима. Будите толерантнији према сарадницима. Вољена особа покушава да вам наметне свој став. Избегавајте хладне и газиране напитке.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Могућ одлазак на службени пут. Избегавајте ризичне финансијске трансакције. Спој Урана и Марса, планета задужених за ваш емотивни живот, над фиксном звездом Алгол, подстиче партнерову посесивност. Хормонски дисбаланс.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Због позиције вашег владаоца Марса и Урана, над некретницом Алгол, требало би да будете опрезнији приликом потписивања уговора са новим партнерима. Партнер је склон драматичном испољавању емоција. Рекреирајте се.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Одговара вам позиција вашег владаоца Нептуна, планете инспирације, ако сте преко посла присутни у јавности. Меркур, владалац партнерских односа, ове недеље, прави напет аспект са Сатурном доносећи вам трзавице у дому и породици.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Коњункција Урана и Месеца над фиксном звездом Алгол у кући креативности, доноси нове идеје уметницима рођеним крајем знака. Опрез са финансијама. Могућ изненадни раскид или раздвајање од вољене особе. Кардиоваскуларне тегобе.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Коњункција Марса и вашег владаоца Урана над Алголом упозорава на проблеме са финансијама, документима, сарадницима. Опрез приликом руковања електричним уређајима. Трзавице са дугогодишњим или брачним партнером. Реуматске тегобе.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Позиција вашег владаоца Нептуна, планета маште и илузија, доноси вам инспирацију и мотивацију, ако се бавите креативним или послом у вези са науком, фармацијом, медицином. Вољена особа вам припрема пријатно изненађење. Опрез у саобраћају.

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas